Judyt Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 siedziałam pod gruszą zapomnianych owoców dzieci zobaczyć w sobie samemu przywlec do zabaw zeskrobania rdzy z huśtawek na miałki cynamon zachodzącego słońca gorycz hulajhop to zabawna nieprzeciętność zawirowań pędzi wewnątrz rodzice stający się dziadkami dziadkowie czujący się jak gałąź którą trąca dziecko pulchniejące w owoc kurczy się bezkres jeśli już wspominam muśnięcia dłoni na różnych twarzach moich nieopamiętań spiekały się rumiencie wstydu czy przepychu nie wiem do końca nie sprawdzam kiedy są zimne czy kiedy ostygną niby w kieszeniach oczy nibywbycie i o czym to bycie i radość jak wyjmuję rzadko korzystam bo w jaki sposób uśmiechnąć się między kamieniem a wodą krok stawia kolumny a kwadratowych głów sztalugi nie są moje przywarły do ścian wtapiając się w miodowy lepki krajobraz wracam do domów z kredek wysokich jeszcze niespełnionych może wkrótce tym co nieodkrywane wypełnić potem znowu wracam i czytam od nowa Judyt i Tomasz Biela
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 zapoplątałem się co nie co MN
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ciekawe, plusuję oraz pozdrawiam duet.
Judyt Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też, dzięki za obecność, ciepłoniaście
Judyt Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Stefan za obecność (ja za siebie gadam- wklepałam, więc obsłużę;) ciepłoniaście
Judyt Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Michale za obecność- depnięcie, mm też się bym zastanawiała:) ciepłoniaście
H.Lecter Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Dla mnie tylko : zeskrobania rdzy z huśtawek/ na miałki cynamon uśmiechnąć się między kamieniem a wodą wracam do domów z kredek wysokich reszta jeszcze zdecydowanie - nie uleżana. Wybacz, Judyt - minus. Pozdrawiam.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 osy stadami atakują dojrzałe lepkie owoce dlatego sztalugi lepiej postawić dalej duet przeczytał - uśmiecha się do duetu :):)
Judyt Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moje są kredki z domów wysokich, cynamon jest Tomasza, wybaczam:)choć nie mam co, ciepłoniaście
Judyt Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję w swoim imieniu, Tomasz zapewne również w swoim, dziękuję za uśmiech Marlett oraz Sosna- odwzajemniam, mm a wiecie może to i dobry pomysł, żeby wynieść z pokoju, dz za obecnośc-i ciepłoniaście Wam
Judyt Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze pchełko-proszę Cię bardzo, zatem uważaj na splątania, dzięki za obecność, ciepłoniaście
Judyt Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja bym dopisała: "z wieszaka głowę zdiął siala la zabawa trwa!" b.proszę zwołać tutaj Autora -Tomasza, ja tu tylko przechodzę, dzięki pchełko za obecność, ciepłoniaście
Rekomendowane odpowiedzi