Szymon W Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 tracąc każdy dzień trwałem w miejscu gdzie czas mój mijał wciąż świat zapomniał mnie tak pragnąłem by niczym słońca blask widzieć jasno się zamiast setki mask tam gdzie w myślach mych pęka cienka nić wiary która tak pozwala mi żyć tam nic nie jest tak ważnym dla mnie już trace życie swe wbijam w siebi nóż świat zapomniał że chciałem wszystko mieć sam złapałem się w marzeń własnych sieć spadłem na sam dół szczęście znikło i zatraciłem już najpiękniejsze z dni. byłem twierdzą sam która więzi mnie lecz nie mogłem już z niej wydostać się zamknął nagle się kufer pełen lat nieprzeżytych dni stosu samych strat ściąłem drzewo swe i swych marzeń pień zniknął wiary trzon został żalu cień....
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 czy to tekst country - pasuje melodia np. "kowboj Zuzia" jak tekst piosenki ujdzie zamknął nagle się kufer pełen lat nieprzeżytych dni stosu samych strat ściąłem drzewo swe i swych marzeń pień zniknął wiary trzon został żalu cień.... czy to jakaś dusza śpiewa - w tekstach piosenek wszystko jest możliwe pozdrawiam Jacek
Marusia aganiok Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 oj tak, wiem coś o tym i powtórzę, że jako tekst - ok:))) Pozdrawiam pięknie:)))) Ma.
marta_sawicka Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Pozdrawiam serdecznie wiersz ok dobrze obrazuje przegrywanie ,lubie rymowane:)
Bernadetta1 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 oj nie nie ....nie w stylu ktory mi sie podoba ...niestety:::::( pozdr.
Baba_Izba Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 kiedyś dawno też napisałam w podobnym rytmie: tak nie miało być gdzie w tym znaleźć sens nagle skończył się koncert dwojga serc światła zgasły już ucichł balu szał pokrewieństwa dusz i bliskości ciał został tylko żal mroźnej nocy chłód bo nie zdarzy się wiosny nowej cud itd, itd. teraz uśmiecham się tylko przy ponownym czytaniu tego tekstu, z pewną nutką sentymentu. Nie jest to jednak dobre. Twój tekst: "tam nic nie jest tak ważnym dla mnie już trace życie swe wbijam w siebi nóż" jest wprost rozbrajająco naiwny. Będzie kiedyś lepiej. Na pewno! Z pozdrowieniami - baba
Rekomendowane odpowiedzi