H.Lecter Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 / Hrabalowi / poderwały się bardziej zdziwione niż przestraszone tragiczna śmierć w czasie karmienia gołębi tak to brzmi jak z Hrabala widać że czytałeś to i owo dobry panie boże smakujesz ostatnią kropkę okruch rzucony na bruk mgnienie aż po horyzont zakołysał się czas w koleinach i dalej potoczył nikt nie targuje się o wieczność
Rafał Różewicz Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 czytałem jego dwie książki i bardzo mi się podobały, a z jego śmiercią to dokładnie nie wiadomo co to było.
H.Lecter Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki w imieniu Hrabala. Pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Pozdrawiam.
Pancolek Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Brakuje mi wiedzy o rzeczonym Hrabalu, chociaż wiersz porządny. + Pancuś
M._Krzywak Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zostawiam utarczki na boku i dla dobra nowego początku (działu, rzecz jasna) plusuję. Pozdrawiam.
e-m-e-m Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 czegoś nie ma w tym wierszu ale nie jest źle
JacekSojan Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 dedykację wziąłbym w nawias /.../ miód z mlekiem; albo wino; sto lat autorze! :) J.S
H.Lecter Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, Pancolku. Pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakoś to przeżyję. Dzięki, MK. Pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakbym wiedział czego - to bym uzupełnił. Dzięki. Pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stu lat samotnych/ czterolistna ciemność...Dzięki, Jacku. Pozdrawiam serdecznie.
H.Lecter Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nadajesz się na jury ;) masz + Dzięki serdeczne. Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 witaj :) temat ciekawy, jednak zaproponowaŁam kilka zmian, moim zdaniem na korzyść. sam zdecydujesz co i jak, mam nadzieję, że nie wyszŁam na tą złą :P Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam serdecznie Espena :)
H.Lecter Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zmiany bardzo sensowne, zostawiłem jedynie "tak" - oddech w tym miejscu, jest mi jakoś potrzebny. Dzięki, Espeno. Pozdrawiam serdecznie. Moje / twoje miasto też...
Espena_Sway Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, więc jesteś z Gliwic :> pozdrawiam sąsiedzko :)
Goya Abramowicz Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla "nowego początku" jesteś gotowy na wszystko, nawet plusować chały by zebrać "sprzymierzeńców" he,he,he... A ja nie :pp Zgadnij kogo darzę większym szacunkiem Pozdrawiam Wiersz taki sobie, ale wiem ,że autor jeszcze zaskoczy perełką, pozdrawiam ;)
H.Lecter Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla "nowego początku" jesteś gotowy na wszystko, nawet plusować chały by zebrać "sprzymierzeńców" he,he,he... A ja nie :pp Zgadnij kogo darzę większym szacunkiem Pozdrawiam Wiersz taki sobie, ale wiem ,że autor jeszcze zaskoczy perełką, pozdrawiam ;) Dzięki za chałe. Jeżeli "wiesz", to gdzie tu zaskoczenie...? Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi