Ania_G. Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 na co komu dzis wczorajszy saper miny ktore stroisz rozbroja sie same i mnie przy okazji pewnie tak jak lubisz w gorzko-kwasny trotyl boli jak z bazuki choc strzelasz dowcipem jak srutem daremnie jak cala ta klika podszyta olowiem o zbyt poznej porze zeby nie uslyszec odszukam aniolow w metalowych bunkrach gdy celujesz w plecy za plecami wlasnie tegim niewypalem nie spaz sobie palcow bo to zimna wojna
Andrzej Gruhn Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Czemu to jest bez polskich znaków?
a._mrozinski Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Hm, początek jak z Lady Pank ("Na co komu dziś wczorajsza miłość...") - celowo? w każdym razie przez cały wiersz nie mogłem się uwolnić od tego skojarzenia. Myślałem, że to może debiut ale nie - masz już ponad czterdzieści wierszy na koncie. Jak na takie doświadczenie to marnie. Nie podoba mi się. Arek
jasiu zły Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ja chyba pójdę pograć w 'sapera' - ten wiersz mnie natchnął.
Pancolek Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Bez oszczędności w wyrażaniu emocji. Jest jakiś taki napaćkany, bez pomysłu. - Pancuś
Mr._Żubr Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Aniołowie w metalowych bunkrach, to też picie do Lady Pank. Pomysł jakiś jest, wykonanie - średniawka. No i brak polskich znaków. Czy ja jestem na tym punkcie przewrażliwiony??? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi