Meg Boyd Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Liść spada z drzewa Igła kłuje Lekarstwo działa na chorobę Lata są po to żeby mijać I nic więcej nie powiem...
Rachel_Grass Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 za mało niestety tego nic więcej. widzę, że miało to wzbudzić w czytelniku burzę myśli, a przynajmniej takie odnoszę wrażenie, jednak ja za leniwa, forma za mało atrakcyjna, i temat mało smacznie podany. pozdrawiam.
Tova_Brink Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 "Lekarstwo działa na chorobę" taaak?:> "nie starczy ci życia na połknięcie lekarstw" sorki za auto-cytat, ale skojarzenie zbyt silne:D patrzę, patrzę i nic nie widzę! może pokuś się jednak o rozwinięcie? możliwe, że jestem ślepa ale niewykluczone też, że tu nic nie ma :-]
Bernadetta1 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 można skrótowo ale nie aż tak:). Do mnie nie przemówil niestety::::::::::( pozdr.
Nessa Isilra Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Lata są po to żeby mijać. z tego mozna coś fajnego zrobic, jak na mój gust:) A reszta taka rozjechana niestety. I z tym lekarstwem:D Kaś dyga:)
Mr._Żubr Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Zbyt o niczym jak dla mnie. Pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 przeczytałam "i nic więcej nie powiem". Pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi