bona Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Miejsca obejdę ogrodzenie z furtką zamykaną na sznurek dom kurnik stodołę źrebną klacz szukającą wody w wiadrze obejdę jest ścieżka z boku wystarczy dojść do jesionów i już szosa a przy niej nowy kryty przystanek tutaj ponad przeciętnośćponad - jest tak wysoko i tak bardzo nisko
H.Lecter Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Cichy i bardzo mądry wiersz,opowieść o "miejscach" nakreślona paroma skromnymi,celnymi obrazami.Świetne,wrzucam do ulubionych.Pozdrawiam serdecznie.
bona Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Jeden komentarz ale pozytywny:) Bałam się, bo tak podejrzanie cicho pod wierszem. Pozdrawiam i zapraszam do komentowania, przecież nie musi się podobać, liczę się z tym.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Ja też pozytywnie, bardzo, pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Mnie też się podoba. Prostota, szczerość.Najlepsza jest furtka zamykana na sznurek i jesiony. Są jeszcze takie miejsca? Aż mi się tęskno zrobiło. Pozdrawiam ciepło.
Rafał Różewicz Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 fajne obrazy, powściągliwość, nutka sentymentalizmu, spodobał się, mimo, że coraz trudniej jest mi znaleźć swoje miejsce w tej tradycyjnej poetyce, muszę to zmienić.
Goya Abramowicz Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Też jestem na TAK. "ponad - jest tak wysoko i tak bardzo nisko" byłoby niczym gdyby nie zapowiadająca reszta. Gratuluję i pozdrawiam ;)
Baba_Izba Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 wiersz ten jest przykładem, że można pisać o rzeczach zwykłych - a pięknie i prosto, poszukując własnego stylu, nie powielając banałów. Życzę dalszych - udanych wierszy. Pozdrawiam - baba
kasiaballou Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 czytam Pani wszystkie jeszcze nigdy się nie zawiodłam - bardzo o.ki pozdrawiam.
Hania K. Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Mnie też się ten wiersz podoba. Krytykiem nie jestem, ograniczę się tylko do tego. Hania.
bona Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Wszystkim bardzo dziękuję i pozdrawiam:))
hipokrytka Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 wersja II = ok przeniosłam sie do dzieciństwa dziekuję!
Espena_Sway Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 witaj :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w takiej wersji na +. pozdrawiam Espena :)
Rekomendowane odpowiedzi