zyx Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Interesuje mnie miłość grecko-francuska, czyli czułe lizanie anus'ka. Lizanie odbytu to fajna zabawa, chętny język i dziurka to podstawa. Raz spróbowałem i przestać nie mogę, osiągnąć rozkosz mej Pani pomogę. Choć z początku niechętna temu była, zrazu tę śmiałość w niepamięć puściła. Oblicze kobiety szczęśliwe i rade, w pełni czerwone a nie blade. Pamiętaj że miłość nie jedno wybacza, gdy dziewka ma w łożu wytrawnego gracza.
H.Lecter Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A nie lepiej popisać kredą po asfalcie albo farbą po murze...
Rachel_Grass Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 pomińmy treść- co ze zmutowanym rytmem?
Baba_Izba Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 "Oblicze kobiety szczęśliwe i rade, w pełni czerwone a nie blade." No, fakt, jak "w pełni czerwone ", to na pewno "nie blade" ! Jeśli się bierzesz za taką tematykę, to musisz być artystą, miernota w tym temacie wonieje szmirą. Erotyk wymaga elegancji, lekkości, polotu i dobrego warsztatu. Ja w Twoim wierszu, niestety, tego nie dostrzegam. Przykro mi, jestem na NIE. Z pozdrowieniami - baba
Piękny Wojtuś Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Tuwim, to to nie był. Generalnie słabo. Tematyka jest wymagająca,a ty ją potraktowałeś zbyt lekceważąco. A to się mści...
Rekomendowane odpowiedzi