Luna Mi Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 brak mi dystansu do tej pańci co chodzi w moich butach je moją zupę i co rano budzi się w moim łóżku jest cała niedopasowana kolorem ścian i stóp zupełnie nie w takt chodzi na dwa w tango na trzy czasem dotykam jej skóry przez sen głaszcząc swój policzek
samo dno Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to najbardziej. ogólnie na plus. aaa i jeszcze Plathowa na duuuuży plus :)
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Końcówkę doceniam - początek momentami niepotrzebnie śmieszy (-> "pańcia")
Rachel_Grass Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 zgadzam się z przedmówczynią, początek niepotrzebnie śmieszy, i od groteski/kiczu przechodzimy do powagi. zostawia mnie to w bardzo niewygodnej sytuacji, bo wiem, o co peelowi chodziło, a czego nie zdołał wyrazić. podsumowując, ogólnie na plusik. pozdrawiam.
Luna Mi Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Za plusiki dziękuję a "pańcia" w sumie nie miała być śmieszna ani groteskowa, (choć rozumiem, że taka się może wydawać) dla mnie to ktoś kto nie jest ani damą ani dziewczynką... ale może jest na to lepsze słowo.
Rekomendowane odpowiedzi