tadek niejadek Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 zamknięci w piekle żyjemy se fajowo ogarnięci piciem browarów z pianą powodowani seksem pewni, że seks jest cool 666 żyje trwale w naszym sercu w kotle gorąco jak upał w czerwcu my jedno bowiem piekło posiadamy ono zjednoczone w sadyzmie zaleczone gdyż aniołkami było umęczone The Beast 666 Utwór powstał dzięki wspaniałej twórczości Benedykta, armie ciemności dziękują ci, Benedykcie
amerrozzo Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 E, było. Przyrównanie chlania i dupczenia do piekła - nic ciekawego. Przerzutnia "z pianą" też nieciekawa, bo nie robi dwuznaczności, w ogóle niczego nie robi. "upał w czerwcu" - niby kumam, że czerwiec to 6. miesiąc, ale to też wyświechtane (zwłaszcza po tych wszystkich "Omenach"). Na plus tylko te naiwne rymy z końca tekstu. Poza tym to wiem, że tylko się tak wydurniasz, ale pomyślałem: "co mi szkodzi napisać taki byle jaki komentarz". Przynajmniej wyręczyłem innych, bo strzelam, że inni myślą podobnie. Pozdrawiam.
tadek niejadek Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie znasz się
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 czy tu też? - spytać nie zawadzi jest jakiś drobny drobniejszy układzik dyć, Ci mój Tadku takoż wytknę, Tadek Niejadek z Benedyktem hihihi MN
Rafał_Leniar Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Co to ma być? Jeśli napisałeś to dla "ziania" to wiedz, że kiepski z tego żart. A jak napisałeś to na serio, to wiedz, że w oczach szatana [o ile istnieje] musisz być żałosny. Weź koleś(?) zmądrzej, a nie takie pierdoły wypisujesz w miejscu publicznym. W dodatku pod szyldem "poezja współczesna" :F
Rafał_Leniar Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Nawet po przeczytaniu utworu Benedykta mam żal do autora, że to kupsko tu narobił. Się wstawia coś dobrego, a nie sra na gówno. Z tego wynika tylko większy smród. :F
HANIBALL.L Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyznać muszę, promocję masz w małym, prowokujesz i dobrze się bawisz, ale czy stać cię na wystawienie tekstu naprawdę od siebie, swojego całkowicie...czy w kominiarce, byle się dobrze bawić...
M._Krzywak Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 To o rogatym? Klasa ta sama co: "A róże rozkwitły" :(
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 a czy my nie mamy do czynienia z oyeyeyem? MN
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. DOKTOR OJEJ! W KOŃCU CIĘ MAM poznałem po "nie znasz się" człowieku miałeś teksty pisać i co?
Espena_Sway Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. RafaŁ, masz rację. to powyżej co najwyżej dla gothic/emo/trÓ metal się nadaje na bloga, mroczna grafomania :(
amerrozzo Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i wyszło szydło z worka. Ja tam doktora mało pamiętam, więc nie wiem dokładnie, kto on zacz, ale widzę, że to też jakiś prowokator, tak? To niedobrze, bo już mam dość takich ludzi na forum (z sobą włącznie ;p).
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i wyszło szydło z worka. Ja tam doktora mało pamiętam, więc nie wiem dokładnie, kto on zacz, ale widzę, że to też jakiś prowokator, tak? To niedobrze, bo już mam dość takich ludzi na forum (z sobą włącznie ;p). nie wiem czy jeszcze są tu jego wiersze - nie były złe, dobre były, zresztą sam zobacz. A co do samego Ojeja (oyeya) to prowokator, ale z celem i umiejętnościami, teraz to już sobie tylko jaja robi... zdrówko Jimmy
HAYQ Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Myślę Jimmy, że to nie oyey. Oyeya dało się poczytać i nawet lubiłem, szczególnie komenty miał niezłe... no powiedzmy charakterystyczne, ale i nie pozbawione intelektu. :) Nawet Jego wiersze o kupach... miały "rodzynki" ;)) Tutaj, w tym wierszu jakoś z tym blado. Ale autora pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sęk w tym brachu, że on się na dobre prowokacji poświęcił zdrówko Jimmy
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 biorąc pod uwagę ilość komentarzy - to "wiersz(?)" wzbudza zainteresowanie, oby ten koment był ostatni to tylko sugestia MN
tadek niejadek Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na podstawie benedykta a to różnica
tadek niejadek Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest poezja współczesna, pisałem to wczoraj
tadek niejadek Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie przeklinaj tutaj porządny wątek
tadek niejadek Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyznać muszę, promocję masz w małym, prowokujesz i dobrze się bawisz, ale czy stać cię na wystawienie tekstu naprawdę od siebie, swojego całkowicie...czy w kominiarce, byle się dobrze bawić... bez kominiarki, w skarpetkach za to
Rekomendowane odpowiedzi