ja_bolek Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 jak długo będziemy opłacać 'modę na sukces' dlaczego nie obejrzałem dzisiaj pojedynku Radwańskiej z Domachowską dlaczego nie pokażą Euro 2008? dlaaaaaaaaaczeeeeeeeeeego?
vacker_flickan Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 ja nie opłacam a euro możesz obejrzeć u chińczyków w internetach - za darmo
Patryk_Nikodem Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a nie lepiej tymi paroma złotymi opłacić np taki polsat cyfrowy gdzie pokażą euro, niż tych darmozjadów z woronicza?
ja_bolek Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 ciekawe, czy za ustawę nakazującą bulić abonament weżmie się poseł Palikot? przecież to ewidentny bubel ... kto ma płacić? czy każdy domorosły? czy tylko najemca mieszkania z telewizorem?
HAYQ Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Dlaczego mieszkania? Płaci się podobno za posiadanie ODBIORNIKA, a więc manie go w samochodzie, w niedalekiej przyszłości może spowodować rekwirację powyższego. Samochodu rzecz jasna, bo: Po podliczeniu ile lat ma się radio, ew. samochód z nim kupiony, zbierze się niezła sumka i delikwent zapłaci jeszcze odsetki za zwłokę, po oddaniu samochodu na państwowy przetarg. Moim zdaniem nierentowne firmy powinno się likwidować... albo pod młotek ;)) A tak na marginesie - inna, dużo większa FIRMA bierze od państwa 5 mld. rocznie. Głównie za to, że jej pracownicy potrafią tylko zbierać na tacę. Rząd szuka oszczędności... podobno ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0
Rekomendowane odpowiedzi