Tali Maciej Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 bory tucholskie jezioro gładka tafla jak na ekranie księżyca brak zabrała para się dobrała brała brała na dwie ręce ręka rękę myje my jemy ochłapy och! łapy – precz ja rok acz ordynarnie skiełzł marnie teraz po-lska cud nad wisłą tu-skacze acze wybielibiel się nie smuci ani weseli tylko się bieli* białe kitle kałamarze i ja również sobie marzec bez-c-enny obraz denny po: waga jest naga słowie łowię słowo wiem że wiem stać! stoję strach szach pat e-mat jeszcze słownych giertychdość w gardle ość tak na złość i grzybica kości ółamek przez błędne u-sta wy bory tucholskie jezioro gładka tafla jak na ekranie księżyca brak *Tadeusz Różewicz
Mr._Żubr Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Moim zdaniem nieudane gry słowne. Niby poezja lingwistyczna, ale jakoś mi to zgrzyta. Choć pomysł dobry, warto go więc dopracować. I te zabawy z nazwiskami ja bym jakoś inaczej zapisał. Pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 tekst -można powiedzieć, spocony, wciąż biegnie a do mety jeszcze daleko(-: pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Egocentryczne poczucie boskiej władzy nad słowem daje mierne efekty.Na szczęscie to choroba "dojrzewania", z której się wyrasta.Słabiutkie bla,bla.Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Będę szczera. Nie porwał mnie. Może ten sam zamysł troszkę inaczej? Serdecznie pozdrawiam -teresa
Sylwester_Lasota Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 A dla mnie nawet zabawne, chociaż momentami mnie męczyło. Pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moja wina moje wino, jeśli to efekt dojrzewania pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. być może pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to fajnie pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 wczytywałam się kilkakrotnie i pomału. Uważam, że udane gry słów. Może być tyle zdań, ilu czytających. Nie znaczy, że ktoś ma monopol na racje, w każdym bądź razie - na pewno nie ja. Znawcą nie jestem, mnie po prostu się podoba, zauważyłam, że się już nieco zmienił (wiersz), co mu nie wyszło na złe. Pozdrawiam - baba
Tali Maciej Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki babo za słowa(-: a wiersz jak rzeka, nigdy dwa razy nie wejdziesz do tej samej pozdrawiam
kasiaballou Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uważam, że udana zabawa słowem; ironia z odrobiną drwiny, ale też z nutą nostalgii, dlaczego nie? odchwaściłabym z nieestetycznych odniesień do 'giertusia' i 'grzybicy', to jest fe ;) przekornym okiem, dlatego na 'tak' pozdrawiam.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rety, jak ja to dobrze rozumiem! A co do przebiegu tego tutaj biegu: do "łapy - precz" dobre tempo, śladu zmęczenia na twarzy, ale zaraz potem nagła zadyszka i seria potknięć. Ale do mety może się jeszcze zbierze w sobie;) Pozdrawiam!
M._Krzywak Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Za dwa tygodnie??? Dwa metry, drogi panie. Pozdrawiam. PS - fajny wierchoł.
Rachel_Grass Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 miejscami przepocony, ale ogólnie gut.
Tali Maciej Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uważam, że udana zabawa słowem; ironia z odrobiną drwiny, ale też z nutą nostalgii, dlaczego nie? odchwaściłabym z nieestetycznych odniesień do 'giertusia' i 'grzybicy', to jest fe ;) przekornym okiem, dlatego na 'tak' pozdrawiam. tak to jest jak się chce w tekście umieścić całą plejade gwiazd polskiej sceny kabaretowej dzięki za śladomość pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rety, jak ja to dobrze rozumiem! A co do przebiegu tego tutaj biegu: do "łapy - precz" dobre tempo, śladu zmęczenia na twarzy, ale zaraz potem nagła zadyszka i seria potknięć. Ale do mety może się jeszcze zbierze w sobie;) Pozdrawiam! jeśli osiągnie stan równowagi czynnościowej to już pójdzie jak po maśle pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak więc czekam na konkrety pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedziny pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Wracam i wracam, a to już coś, hehe. Słowna żonglerka współgra z tytułem. Gratuluję. Serdecznie pozdrawiam -teresa
Rekomendowane odpowiedzi