teresa943 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 nuty zapomniane struny trącane wspomnieniem drżą własną melodią wybrzmiewa piano pianissimo preludium miłosnej symfonii ożywia pamięć ponad czasem echo miłości moderato uderza akordem gra pianoforte
wojtekjarowski Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ile jeszcze strun nieznanych Ile nut niezapisanych Ile nieodkrytych sonat Ile nie zdążymy poznać? Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda. Nie starczy pewnie życia, dlatego warto słuchać, co w duszy gra. Serdecznie pozdrawiam -teresa
Tali Maciej Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 nie to jeszcze szkic, tak więc do pracy nad tekstem, ale już! bo szkoda to tak zostawić pozdrawiam
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 czujemy ciągle to samo wolniej i wolniej usycha miłość tam nie ma już drżenia pierwszych pocałunków a może jest chylę otchłań
teresa943 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spróbuję, ale nie dzisiaj, bo mam pustkę. Jak zauważyłam, nie przepadasz za mini? Serdecznie pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A może jest, skoro gra? Może inny wymiar ma? Pozdrawiam -teresa
H.Lecter Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ładne ale obojętne.Małe formy mają mało czasu by zainteresować,dlatego każde słowo powinno mieć swoją wagę,powinno się "napracować ".Tego u ciebie nie ma,jest tylko pomysł.Może spróbować jeszcze raz ? Pozdrawiam ciepło.
teresa943 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sznuję upodobania dzięki za szczerość serdecznie pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie do tego mnie już wcześniej zachęcił Maciej T. Ta miniaturka podobała się w W, odczekałam długo i wkleiłam tu, choć to nie w moim stylu. Teraz główkuję nad rozwinięciem tego szkicu i czekam na natchnienie, bo "co nagle, to po diable", hehe. Dziękuję, że i ty mobilizujesz mnie do pracy. Takie uwagi są bardzo cenne. Serdecznie pozdrawiam -teresa
Zbyszek_Dwa Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Wystarczy tylko trącić a wielka muzyka, ma zawsze tę samą czystą barwę. Ładny pomysł Teresko. Pozdrawiam
Marusia aganiok Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ładne i zgrabne to mini muzyczne:))) Coś dla mnie na dziś:)) Pozdrawiam i dzięki za wrażenie:))) M.a.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Tereso, zgadzam się z Talim Maćkiem oraz H.Lecterem - można go wypolerować jeszcze, ba, trzeba nawet (bo pomysłu szkoda). Nie musi być wcale dłużej, po prostu, jak to zostało powiedziane wcześniej: "każde slowo powinno mieć swoją wagę". Pozdrawiam serdecznie:)
teresa943 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zbyszku, cieszę się, że podoba ci się pomysł. Wielka muzyka, choćby ukryta w duszy, ma zawsze cudowny wydźwięk. To się czuje albo nie. Serdecznie pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzom rada, że ci dziś przypasowało. Dzięki za odwiedziny.:) Serdecznie pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie "ważę" słowa...jeszcze trochę to potrwa. Na razie nie mam chwili spokoju. Bardzoooo dziękujęęę za mobilizację. :)))) Serdeczności -teresa
teresa943 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 wersja rozszerzona zapomniane nuty struny trącane wspomnieniem drżą własną melodią piano pianissimo wybrzmiewa preludium miłosnej symfonii adagio akordem ożywia pamięć ponad czasem moderato przechodzi w pianoforte Serdecznie proszę o rady. Którą wersję wkleić? Ewentualnie, co zmienić? Dziękuję. Pozdrawiam -teresa
lubię latawce Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 nuty zapomniane struny własną drżą dziś melodią piano pianissimo coraz cichszym trącane wspomnieniem grzmi preludium miłosnej sonaty adagio Teresko, ja bym tak to widziała ;) niewielkie, kosmetyczne zmiany, ale oczywiście czekam na Twoją wersję (pierwsza jakoś bardziej, ale chyba wymaga dopracowania) ;o) pozdrawiam, a.
teresa943 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za pochylenie. Twoja wersja bardzo miła, ale oddaje trochę inne brzmienie, powoli wycisza, a moja (druga) prowadzi od pianissimo do pianoforte, czyli nagle bardzo głośno. Drugą wersję napisałam na prośbę komentatorów i nie wiem, czy trafnie... Serdecznie pozdrawiam -teresa
Rekomendowane odpowiedzi