kazelot Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 u mnie to jest tak, że za dania mam poczucie marnowanego czasu przed komputerem, w nocy jest inaczej bo nic nie goni, i spokojnie sobie mozna wytłumaczyć że spanie to też strata czasu - a więc dopóki głowa na klawiature nie upadnie - można siedzieć... potem z kolei dnia następnego do południa odsypiam - bo wiadomo - sen to zdrowie a jak śpie to nie myśle o tym ile wartosciwoych rzeczy można zrobić :)
Espena_Sway Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, ja tam takiego veta nie uznaję ;P
M._Krzywak Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 przyjdzie kiedyś kryska na matyska ja mam ogólnie teraz ciepło:w pracy bez kompa, po pracy albo komp zajęty albo nie,jak nie to albo mały śpi albo nie,jak nie śpi, to chce grac w gry,jak śpi to ja też idę spać,bo wiem że o 6 rano wstanę przej...ne po prostu
Michał_Kućmierz Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. He he skąd ja to znam :)
Rehabilitate K. Cecherz Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepiej skończ...
bufon smerf Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepiej skończ... nie znize sie do twojej klozetowej poezji nie boj boba
Osjan Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Wieczór jest porą przejścia. Być może rzeczywiście nie tylko z dnia dzisiejszego na kolejny, ale także z szarego wymiaru rzeczywistości do nieobliczalnego świata poezji.
Rekomendowane odpowiedzi