Greeley Skądinąd Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Pewien muzyk ludowy w Porąbce grywał zadkiem "frullato" na trąbce, lecz choć ćwiczył szalenie i nadymał siedzenie, wychodziło jedynie mu w "moll-c"
gżegżółka Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Lecz gdyby zjadł kapustę z grochem Granie szłoby mu lepiej trochę A tak po kilku liściach sałaty Mógł w trąbkę dmuchać tylko na raty
Duilla Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 A czy ten trębacz, mówiąc otwarcie to nie za duże miał tam rozwarcie lecz jesli twarde ma dosyć prącie niech zagra cosik na trójkącie chociaż mu grozi ptaszka otarcie.
Johny Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 mój znajomy z tego słynie że gra nosem na pianinie melodia, akompaniament, -jedynie nosem zagrane i każdy akord potrafi zagrać nosem nawet taki gdzie wciska siedem klawiszy! a każdy kto go usłyszy "Cóż to za złoty nos!?" krzyczy geniusz! jestem tego pewien lecz jak on to robi nie wiem
gżegżółka Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Jest taki muzyk lecz w Tokio (zachwyca się fińską Nokią) Co -proszę o ciszę - Nos wciska w klawisze Na imię mu jest Pinokio
gżegżółka Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Znacznie lepiej by zrobił gdyby zamiast solówki Ugotował na boczku gar pysznej fasolówki
gżegżółka Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 A nie lepsze są jaja sadzone Po kurpsiosku w śmietanie smażone? Lub taką jajecznicę zjeść rano Co na maśle i z rybą maślaną? O jajo! Ale się rozpisałem Kończę bo apetytu dostałem
gżegżółka Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Gdyby brał się za pieczenie ciasta To musiałby jadać zakalca Lecz wykarmi go połowa miasta Gdy zagra i zatańczy walca
gżegżółka Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Gdyby tak było - odpowiem kpiąco Gotowanie szłoby mu śpiewająco A każdy wie że ledwie daje radę Zrobić z owoców zwykłą marmoladę
Rekomendowane odpowiedzi