Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem, że nie ma już "sławomira_zeromskiego" na forum i "Lilianny Szymochnik". A przynajmniej gdzieś się podziali (mam nadzieję, że nie wyjdą z ukrycia po przeczytaniu mojego wątku ;p). Dodatkowo - ostatnio skomentował coś Oscar Dziki /stary bywalec, heh/.
Forum się przekształca nieco...

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czy ktoś wie, gdzie się podziewa "ot i anka"?? Ostatni Jej komentarz jest z wczoraj, z godziny 23:56:43. Nie ma jej już z nami ponad 8 godzin. Boże... jak ja się strasznie, ale to strasznie, stęskniłem...

;-)

Opublikowano

Nie martwcie się. Org tak ludzi wciąga, że nawet jak znikną, wracają po czasie, w innym, nowym wcieleniu. Obserwuje się tutaj proces wirtualnej reinkarnacji. Wystarczy poobserwować, chociaż bywało, że po czasie sami się przyznawali.
Tęsknoto, moja ty tęsknoto... :)))

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

o Mój Boże.... amerrazzo może zaczniemy poszukiwania? Tylu ludzi znika, a nuż ona się dopiero po 10 latach znowu pojawi ;p ;p

APEL DO FORUMOWUICZÓW: logujcie się co godzinę ;p

pozdr.
Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Nieeee... Po prostu jestem na tyle ograniczony, że potrafię korzystać wyłącznie z jednego nicka ;)

I dla mnie jak ktoś zniknie /a zwłaszcza ktoś rzucający się w oczy/ to odczuwam pewien brak, choć w niektórych przypadkach to dobrze /Lilianna, żeromski/.

Pozdr.