Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 mówisz dać ci niebo a ja mam szare bez księżyca bez westchnień jest całe moje lubiane jak kichanie pokazujesz kształty takie ładne chcę więcej
Baba_Izba Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 "dopóki nam jeszcze Kasieńki się chce"! - wszystko ok! Znaczy się, skończyła się nuda jeśli peel "a ja chcę więcej"? Przyszła wiosna, zakwitła pięknie wierszem! Serdecznie pozdrawiam - baba
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Witaj Babo z wiosną.
zak stanisława Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 jak sie już wyłoży(ta wiosna), to będzie wiecej, nie bądź w gorącej wodzie kąpany scmok
Lady_Supay Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A ja bym to tak: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słonka, Stefciu!
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Stasiu, ja jestem powściągliwy, tylko Henrietka taka atrakcyjna.
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Ewo, przemyślę, te "a" miały, podkreślić znudzenie, chyba masz rację, CCC.
Pancolek Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Uroczy, Panie Stefanie. Taki leciutki i trafiający w mój nastrój ;) Pancuś
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz za uroczość, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz za uroczość, pozdrawiam. Uda, uda, uda.
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, eN uda.
kasiaballou Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez "a" będzie lepiej. CCC pozdrawiam.
fantom Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 rozumiem, ze to wiersz pisany pod Poniedzielskaiego, bo pasuje do jego głosu i werwy jak ulał. :) wprawił w dobry humor, za to dzięki. pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poprawiłem po Twojemu Ewo, dz, CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, pozdrawiam.
Oxyvia Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dla mnie to jest klasyczny wiersz pod Rewińskiego. Z resztą się zgadzam. :)
Marlett Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Stefanie! Owa nuda nienudna:)) PozdrawiaM.
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dla mnie to jest klasyczny wiersz pod Rewińskiego. Z resztą się zgadzam. :) Tak Oxy, pisałem pod Janusza albo Szelca. Dz, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Marlettko, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi