ot i anka Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Wiatm wszystkich współużytkowników forum poezja.org! Dzisiaj będzie formalnie i poważnie;) Mam do was bardzo ważną sprawę, od której zależy moja przyszła "kariera naukowa"! Otóż piszę licencjat temat- „Świat oczami współczesnych poetów na przykładzie forum internetowego poezja.org” (trochę późno sie za to zabieram, ale lepiej późno niż wcale;)) i potrzebuję waszej pomocy! Chciałabym abyście wypełnili kwestionariusz, który przygotowałam - jest to kilkanaście dość szczegółowych pytań dotyczących waszej twórczości (poezji), forum poezja.org oraz wszystkiego co się z tym wiąże.Będzie to wymagało dłużej chwili skupienia i poświęcenia czasu. Niestety mogę wam tylko i wyłącznie podziękować za to, jednakże, BARDZO PROSZĘ O WYPEŁNIENIE TEGO KWESTIONARIUSZA! Wszelkie pytania proszę kierować tutaj lub bezpośrednio do mnie- na pw, albo lepiej na GG (mój nr: 639369) z góry dziękuję!!! (jeśli nikt się dobrowolnie nie zgłosi będę molestować :D) pozdrawiam serdecznie Anna Iwaniuk
amerrozzo Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja się na pewno dobrowolnie nie zgłoszę. Dopiero kiedy wycieńczony i odwodniony po molestach padnę, mogę się wziąć za kwestionariusz. Pozdrawiam.
ot i anka Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja się na pewno dobrowolnie nie zgłoszę. Dopiero kiedy wycieńczony i odwodniony po molestach padnę, mogę się wziąć za kwestionariusz. Pozdrawiam. trudno:)
UFO Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 eee szkoda, że prozacy są Ci niepotrzebni, bo ja to bym chętnie wypełniła;)
Tali Maciej Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 [email protected] przyślij to wypełnię, jeśli chodzi o sprawy naukowe jestem za a nawet przeciw(-: pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też na tak, tyle, że wysłałem się na gg ;)
Espena_Sway Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 dobrze, ja mogę coś takiego wypełnić, jakby co - [email protected] :P
ot i anka Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 dziękuję za odzew:) wysłałam tym, którzy dali maila:) UFO- przykro mi, ale piszę o poezji- i tego muszę się trzymać bo zwariuję:) i tak nie ogarniam do końca:)
Bartosz_Cybula Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Ania wyślij i mi mojego maila masz. a jak nie masz to zaraz na gg Ci podam.
joaxii Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 [email protected]. Uwielbiam kwestinariusze :) Pzdr., j.
Pancolek Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 [email protected] Aniu, mógłbym to wypełnić w weekend czy pali się?
ot i anka Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 ojej! ależ zainteresowanie!!:D bardzo się cieszę;))))) wysyłam wszystkim i w ogóle młyn tu mam przez to- pięknie jest:D Pancolku- prosiłabym do niedzieli-dasz radę?:)
Pancolek Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na pewno :) Z przyjemnością to zrobię. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za maila zawczasu.
myślątko Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a czy pytania są bardzo trudne? bo jakby nie były to jestem w stanie wypełnić :))
ot i anka Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 pytania wymagają zastanowienia się nad tym co się robi i jak się robi:) zależy jak do tego podejdziesz...gdybym miała szansę porozmawiać z każdym z osobna (i wtedy byłoby to lepsze badanie...) to drążyłabym dziurę w brzuchu:) a tak to ufam wam, że sami pomyślicie nad odpowiedziami...:) wiesz, to nie jest obowiązkowe- mogę wysłać-nie spodoba ci się to nie odpowiesz:)
Don_Kebabbo Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 [email protected] - można przesłać, zobaczę czy podołam ;) Pozdrawiam.
myślątko Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 [email protected] mimo wszystko ciekawi mnie ten licencjat :))
kazelot Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a tak w ogóle to z czego ten licencjat? :) ale tez chetnie wypełnie :) (no chyba że już masz za dużo chetnych :) [email protected]
Rehabilitate K. Cecherz Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 [email protected]
ot i anka Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Chętnych nigdy nie za wiele:) potrzebuję szczerze mówiąc ok 50 żeby cos z tego wyszło:) a licencjat z Etnologii:) wszystkim chętnym prześlę dzisiaj kwestionariusz:)
Rekomendowane odpowiedzi