Johny Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Podobnie ja Tali Maciej - wróbelki ćwierkają, że doszło, ale dopiero jak wrócę do domu, będę mógł obejrzeć.
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 -Przesyłkę otrzymałem, serdeczne dzięki. -i takie trafienie z wydaniem dzieła na początek wiosny...cudzik i wzruszka... -i wszystkie egemlarze już rozdane -i do następnej edycji drodzy zoneciarze ech
Bartosz_Cybula Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Do mnie też już doszła przesyłka jakoś na poczatku tygodnia, ale dopiero wczoraj zobaczyłem :-) Dzięki Panie Bogdanie :-) Książeczka super.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 dotarł wczoraj sympatyczny tomik wierszy najgorżych Dziękuję dobra robota Bogdanie!
Joanna_Soroka Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 A do mnie jeszcze nie dotarł :((((
e-m-e-m Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dopiero w kwietniu będę mógł się dorwac do tych arcydzieł jak bocian paczkę przyniesie :) seredecznie pozdrawiam
IN Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 chyba szło na piechotę, ale wreszcie doszło tfu!rczość zyskała na po/wadze po oprawieniu - oprawa że hoho, KTOŚ się napracował aż po same łokcie (uszy?, czubek nosa? aż po...no, sama nie wiem... aż potąd, o!), wielkie dzięki, o Wielki BZzz... zdaje się, że szachrajka pokpiła sprawę, przydałoby się jeszcze kilka egz :( zdrówka, :)))
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Ładnie wydane Bogdanie, gratuluję, myślmy o dalszych wydawnictwach, jesteś siłą ORG!
W_ita_M. Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) Jest... jestem zauroczona zawartością Almanacha: rozdałam, wysłałam i dziękuję :) Edytowane 24 Lipca 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji)
Espena_Sway Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 no jest :) nareszcie mam w Łapie :P
HAYQ Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Wielkie dzięki, właśnie wyjąłem ze skrzynki, ale kiedy dotarło nie wiem, bo mnie nie było przez jakiś czas. Piełkne... asz mi gadar ze wzrószenia pwródził. Niziutkie kłony dla wszystkich, którzy przy tym dziele pracowali (grafika cacy) i pozdrowienia dla Współautorów. Nareszcie będę mógł się pochwalić, jakimi gupotami się zajmuję ;))))
Joanna_Soroka Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Właśnie dostałam książkę przecudnej urody. Kto nie brał udziału w zonetowym szaleństwie, niech żałuje :))) Dziękuję serdecznie
JacekSojan Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 strona edytorska Zonedów to absolutny książkowy rarytas; moja córka nie czyta tylko ogląda zonedy i tarza się w konwulsjach po podłodze pytając, czy poeci rzeczywiście tak kochają Witcha; kochamy?
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cokolwiek to jest, jestem za miłością... Jimmy
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 i ...chamy ;D pzdr. b
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uśmiechaj się do pani rezerwistki marianny (ma jeszcze 5 nieodebrane) - może odstąpi cóś? ;) pzdr. b
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Jak się rozglądam, to widzę, że są jeszcze ci, którzy niedostawszy? albo niechciawszy napisawszy? Trochę mnie przeraża ten fakt, bo co będzie, jeśli "to" Poczta zagubiła?! Proszę dać glos ;) pzdr. b ps. Panie Miszczu, wiem że tu zaglądasz - doszły?! Całe 6?
Judyt Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 bo to tylko wybrańcy otrzymali(; pozdra. ciepła
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niw wybrańcy, tylko: nie leniwi ;P napisali - dostali ;) pzdr. b
JacekSojan Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ma-chamy! ki-chamy? :) J.S
Rekomendowane odpowiedzi