Marusia aganiok Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 coś ty - zostaw diabełka on lubi podglądać z każdej strony ma oko może zrazić do siebie niczego nie zrobi tylko zwodzi innych pokuszeniem smaczku dodaje wolność w piekiełku dla młodych radosna starzy już tylko do ognia podkładają najlepszych
blady paznokieć Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 łee, niezbyt mi to leży niestety.
Marusia aganiok Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i pozdrawiam:))
Marusia aganiok Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łeeee, no nie chciało stać:))))) Pozdrawiam i dziękuję:))
egzegeta Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 idąc za maksymą - minimum słów, maksimum treści zostawiłbym tylko ostatnią strofę i wtedy b.dobra miniaturka pierwsze dwie masło maślana pozdrawiam
Marusia aganiok Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj tam zaraz masło i jeszcze "maślana" Dziękuję za przeczytanie i "śladowanie" dla mnie miłe, a dla wierszyczka niekoniecznie musi:))) Pozdrawiam:)))
Tali Maciej Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 jakoś te zdrobnienia tak niefajnie)-: wyszły pozdrawiam
Marusia aganiok Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo diablik cały niefajny; no, ale zależy jak dla kogo:))) Dziękuję i pozdrawiam:)
allena Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 fajny diablik, zupełnie jak ten na dnie kieliszka:) a.
HAYQ Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 a mnie się podoba ze wszystkimi zwrotkami. Początek kieruje na zupełnie inne tory, jakich można by się spodziewać po puencie. Wywaliłbym tylko: "coś ty" i będzie super. Świątecznie :)
Marusia aganiok Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, coś chyba tak, że "diablik to był w wódce na dnie" czyli w kieliszku, albo szklanicy:)) Tak czy siak, dziękuję i pozdrawiam:)
Marusia aganiok Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poważnie?:) A to "coś ty" ma dla Autorki ogromne znaczenie, ale jeszcze pomyślę jak bez tego będzie się rozwijało "drugie dno":)))) Pozdrawiam świątecznie i dziękuję:)
Espena_Sway Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 zgadzam się przedmówcami. puenta i ostatnia zwrotka wnoszą jakiś powiew świeżości do diablików :P. propouję zrobić z tego miniaturę - ale jaką :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam świątecznie Espena :)
Marusia aganiok Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślałam nad miniaturką:)) Może i tak to przekształcę w przyszłości i na pewno masz rację:)) Serdecznie dziękuję za przeczytanie, pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt i dużo radości po Świętach też:)))
egzegeta Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja pozwolę sobie jeszcze raz to samo
Marusia aganiok Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja pozwolę sobie jeszcze raz to samo jejku!!A czemu? Klamka zapadła:)))) Pozdrawiam i życzę Pogodnych Świąt!
Rekomendowane odpowiedzi