Beenie M Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 rozszarpał pazurem sukienkę ze złota stoi zawstydzona nagie kształty chowa nie szukała maski aby zakryć oczy łatwiejszym się zdało odwrócenie kota
allena Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 nie szukała maski aby zakryć oczy łatwiejszym się zdało odwrócenie kota ogon w tym układzie zostawiam w domyśle:) a.
bajka-bajka Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 polprawda.....sie mi spodobalo, ze cho cho....serdecznosci ;)
Beenie M Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Allena Twoja propozycja zdecydowanie lepsza, kupuję, już przygotowałam do podpisania akt współwłasności tej klitki ;)) Bajka-bajka Miło, że ho ho :)) Dziew uszka A nie lepiej to odwracanie zostawić specjalistom? :)) Dziękuję za słowo i pozdrawiam wiosennie :)))
egzegeta Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 No Beenie - super to TO z komentarzy wiem, że wersja pierwotna była nieco inna i tak staram sie odtworzyć tę pierwotną a może było tak: rozszarpał pazurem sukienkę ze złota stoi zawstydzona nagie kształty chowa nie szukała maski aby zakryć oczy łatwiejszym się zdało uśmierzenie kota :) Pozdrawiam
Beenie M Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakbyśmy mieli coś brać z kota na wypadek wszelaki, to już lepiej weźmy spadanie na cztery łapy - bardziej przydatne, a i przyjaźniejsze jakieś w brzmieniu :) pzdr
Beenie M Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kot był uśmierzony tylko na moment amputacji ogona, i umoszczenia mu wygodniejszego legowiska w ostatnim wersie :))) miło cię widzieć, Egzegeto, z tym supertotem ;)
Baba_Izba Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 podoba mi się wiersz, lubię też czasem - odwracać kota ogonem, choć nie ja jedna. Półprawda - widać, ma coś do pokazania, (chociaż udaje zawstydzoną). Z kota można i należy brać wszystko, jest piękny, ciepły, przyjazny, wierny(!!), uśmierza smuteczki, każde stworzonko zresztą, którym się opiekujemy! Pozdrawiam z pogłaskaniem - baba
HAYQ Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 kota można również ugłaskać, wtedy ociera się o nogę, podnosi ogon, a czasem i sam odwraca. :) Ładny wiersz, pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 ładny wierszyk tytuł wszystko wyjaśnia serdecznie pozdrawiam -teresa
Beenie M Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Baba Izba Poczułam to pogłaskanie - mrrrrr :))) A z odwracaniem to jest tak, że każdy próbuje, ale nie wszystkie koty się dają odwrócić. Dzie wuszka Mirek klusek powiadasz? - takiego to i trudno na bok przewrócić ;) HAYQ Ale trzeba wyczuć odpowiedni moment, trzeba też pamiętać, żeby z włosem, a nie pod włos – same ceregiele z tymi kotami, i to dla jednego otarcia o nogę, dla podniesienia ogona … ;))) Teresa943 Mrrrrr … tytuł macha łapką :) Cieszę się że wpadliście w gości. Dziękuję za komentarze, pozdrawiam, cmokam :)))
Nata_Kruk Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Beenie, fajny pomysł na półprawdę... nie wiem, jak było, ale to co przeczytałam, podoba mi się. Pozdrawiam... :)
Beenie M Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie Cię widzieć, Natko, fajnie czytać. pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 a prawda jak zwykle leży po środku... czyli w połowie? ;). pozdrawiam.
Beenie M Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak powiadają ci, którzy stoją z boku, ale chyba coś w tym jest (prawdziwego) ;) pozdrawiam prawdziwie :)
kasiaballou Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 jak miniaturka, to cacy, jak z tak trafnym przesłaniem - dwa cacy:) pozdry_ballou
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co za nieudacznik jakiś się jej trafił sukienkę ze złota rozszarpał pazurem wybałuszył oczy stoi i się gapi zadałaś się peelko ze starym kocurem :)) przewrotna peelka serdecznie pozdrawiam Jacek
Beenie M Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Kasiaballou Dziękuję za cacy podane na tacy ;))) Jacek Suchowicz Jackowe komentarze, jak zwykle z rymem w parze - lubię takie, dziękuję ;))) pozdrawiam Was serdecznie :)))
Rekomendowane odpowiedzi