Robert_Siudak Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 - Chciałeś? To masz idioto- Miłość. Jaśniejsze słońce, Cieplejsze palce, Lżejsze powietrze. Chciałeś? To masz idioto- Miłość. dłuższe noce, Spocone myśli, Ciężkie serce. Chciałeś? To masz idioto- Miłość. Relikwie jej zdjęć, Sanktuaria zapachów, Pielgrzymki marzeń. Chciałeś? To masz idioto- Miłość. Niepewność w czarnych rajstopach, Muzę w czerwonym swetrze, Boginie w bawełnianych rękawiczkach. Chciałeś? - Chciałem. Ale czemu winna Ona? Że wybrana z miliona Ciemnowłosych fascynatek poezji... Ofiara niespełnionych jeszcze uczuć, Tyran skrępowanych jeszcze żądz, Królowa niewypowiedzianych jeszcze myśli. - Chciałeś? To masz idioto- Miłość Podaje się tylko w całości, Słodko – gorzki zestaw, Szaleństwa i niepewności.
kasiaballou Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łał, taka spontaniczna i szalona oczywistość bardzo mi się spodobała, zawrzeszczało na 'tak' pozdrawiam
Robert_Siudak Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Kasiu - jak dobrze zauważyłaś cały wiersz był pisany spontanicznie, jest całkowicie nie w moim stylu ( nie lubie pisać o miłośći ;) ale musiałem to z siebie wyrzucić ... Pozdrawiam szaleńczo :)
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 -mężczyżnie wypada pisać wiersze tylko o śmierci i miłości, o życiu niech piszą kobiety, wiedzą o nim wiecej. - wiersz bardzo się spodobał, sprowokował moje wspomnienia, a wiosna już tuż, tuż... -pozdrawiam zakochanego poetę, wyrzucaj z siebie więcej takich kawałków. bum
Robert_Siudak Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Dzięki za odwiedziny Andrzeju, i głos płci pokrewnej. Cieszę się że "wiersz" o miłości męskiego pióra się spodobał. Co by radosne wspomnienia współgrały u Ciebie z radosnym wiosennym słońcem... a u mnie na razie zbyt dużo tej niepewności cholera ;) Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Miłość Podaje się tylko w całości, Słodko – gorzki zestaw, Szaleństwa i niepewności. cóż warta bylaby miłość bez szaleństwa i niepewności albo gdyby była tylko słodka lub tylko gorzka? ładny wiersz -teresa
Baba_Izba Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 i chciałoby się krzyczeć, (za peelem) ;o moja Poezjo, Muzo i Miłości! pozdrawiam - baba
Robert_Siudak Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie byłaby miłością :) "Świat nasz tak zrodzony że kontrast jest kochaniem" Pozdrawiam.
Robert_Siudak Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i oto chodziło :) ja muszę narazie ten krzyk tłumić, co by Ona nie usłyszała. Pozdrawiam - Chłop ;0
Robert_Siudak Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zakochany idiota :) Pzdr.
Judyt Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zakochany idiota :) Pzdr. o takie idijoctwo to zdrowe:) pozdra. ciepła
Rekomendowane odpowiedzi