teresa943 Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 u drzwi dzwonek na progu uśmiech trzy w jednym świeżość poranka z ciepłem południa w barwach zachodu uczynne dłonie dobroć przybrana czułością pośrodku słowa otuchy zawiązane na kokardkę prostoty bez folii
kasiaballou Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo ładny upominek pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo ładny upominek pozdrawiam :) cieszę się, że się podoba serdecznie pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję :))))) pozdrawiam serdecznie -teresa
zak stanisława Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 tereso, bardzo subtelny, liryczny, wdzięczny, siepodoba i siepozdrawia autorke Scmok tradycyjnie
teresa943 Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję sieciesze i siecmokam -teresa
czarny kapucynek Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 nie wiem, moze to ja nie potrafie docenic, ale do mnie nie trafia. zupelnie. no, moze z wyjatkiem tej kokardki prostoty;) chociaz... nie powiem, ze jest jakis niefajny, bo to byloby klamstwo. pozdrawiam;)
Rachel_Grass Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 yhm, dla mnie to taki opisik troszku denerwujący, chociaż ujmuje.
teresa943 Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzisz, jednak prostota trafiła dziękuję i pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie każdy czuje tak samo i to dobrze, nie chciałam denerwować dziękuję za czytanie pozdrawiam -teresa
HAYQ Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzymam za słowo... może trochę zbyt cyniczne jest moje spojrzenie, ale... - czasem tak właśnie wygląda namolny i nieustępliwy domokrążca. Wiersz mi się podoba, jakby co, brakuje mi tylko buciora bezczelnie wetkniętego w drzwi. Myślę, że byłoby ciekawiej - jest dobrze, ale za słodko :) Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzymam za słowo... może trochę zbyt cyniczne jest moje spojrzenie, ale... - czasem tak właśnie wygląda namolny i nieustępliwy domokrążca. Wiersz mi się podoba, jakby co, brakuje mi tylko buciora bezczelnie wetkniętego w drzwi. Myślę, że byłoby ciekawiej - jest dobrze, ale za słodko :) Pozdrawiam. HAYQ, bucior był w wierszu "wolontariuszka" i "w potrzasku"... akurat osobiście spotkałam nienamolnego i bardzo potrzebnego, uwieczniłam to w wierszu dziękuję za szczere odczucia bardzo serdecznie pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, bardzo lubię góry... serdecznie pozdrawiam -teresa
Rekomendowane odpowiedzi