Czarna Perła Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 związki są jak buty. obcierają jak cholewa ale nikt nie chce chodzić boso.
Fanaberka Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niektórzy łagodzą "cholera" mówiąc "cholewa". Ja bym napisała "gniotą" albo "cisną" zamiast "obcierają". Ze mojego punktu widzenia ofkoz ;))
Rachel_Grass Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 takie tam małe porównanko, bardziej myśl, niż miniatura. jeszcze ale do trzeciej linijki oprócz tego, co sugeruje Fanaberka i będzie w miarę.
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 chyba siłą sugestii przeczytałem "cholewa" :). czyli się przychylam. pozatym, jak dla mnie, może być. taka myśl może być poezją. przyznam się, że lubię ;). pozdrawiam.
Patryk_Nikodem Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 eee, słabiutkie to i nie przemawia a poza tym nieprawda pzdr
Tali Maciej Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 blisko skojarzeniowy z kawałem życie jest jak papier toaletowy długie szare i do dupy nie wiem czy udana próba z tymi butami, bo takich kawało-sentencji jest wiele pozdrawiam
Don_Kebabbo Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Jak komu wygodnie, mnie pasują :) Pozdrawiam.
Czarna Perła Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 mnie moje 'butki' też pasują i też mi wygodni, ale to raczej refleksja po obserwacji innych 'par butów'. Dziękuję za odwiedzinki wszystkim...macie racje, że to raczej sentencja niż miniaturka, ale chciałam się z Wami nią podzielić, mam ndzieję,że dała do myślenia chociaż części z Was. pozdrawiam cz.p.
a._mrozinski Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Czasem miewam jakąś myśl poetycko sentencyjną i myślę nad nią myślę długo i nic nie mogę wymyśleć. Czasem mam ochotę po prostu wstawić na forum. Nie wiem czy było tak w Twoim przypadku, ale nieco na to wygląda. Co mogę powiedzieć. Myśl jest ok. Arek
Rekomendowane odpowiedzi