Lady_Supay Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 namacalne dowody na prześcieradle wyblakłe białe plamy nocy pieprzyk przy oku zgubił drogę spływając prosto do usttrzeba pomagać naturze która dodając ujmuje ponury cień ożywił miejsce - powinien wcześniej zginąć
egzegeta Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 coś było i się zmyło;) ostatnie cztery wersy jeszcze nie rozgryzione; ale tytuł chyba zbyt czarny do z lekka różowej treści - tak myślę no i wyblakłe białe plamy - czy biel może wyblaknąć pozdrawiam
Lady_Supay Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Egzegeto, pięknie dziękuję za wnikliwe czytanie, lub chociażby taką próbę ;) lecz czytać można różnie :) Oczywiście, że biel nie może wyblaknąć, ale dowody na prześcieradle - tak. I czy są białe plamy historii? Są. A treść wcale nie jest różowa... Nic więcej nie powiem. Ciiiii........... Pozdrowionka serdeczne! P.S. I czekam na odpowiedź w spr. mojej siostry. Odpisałam, więc czemu milczysz? Milczenie oznacza złe wieści....
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Czytam różnie, wychodzi dobrze.
egzegeta Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma milczenia i nie ma złych wieści, tylko moja głowa nie wytrzymuje naporu spraw różnistych;)))) Pisz i wal prosto z mostu o co biega, bo nic nie kojarzę taki ze mnie balmajer:(( PRZEPRASZAM aha, post poszedł pozaorgowy
HAYQ Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Mam dość paskudne skojarzenia, związane z tą zagadką... hehe. Zacznę może od najgorszych - jak profesor Halama: Na początku pomyślałem o wyrzutach sumienia, ale takowe nie zawierają niczego, co pozostawia "wyblakłe blade plamy". Uczepiłem się jednak(niewiedzieć czemu) tego wyrzutu, który być może, w postaci łez przeniósł niezmyty makijaż i zmieniony w "pieprzyk przy oku zgubił drogę spływając prosto do ust", pozostawiając ponury cień. Coś mi jednak mówi, i tu może będę mało oryginalny, ale czy ów wyrzut, to nie najzwyklejszy w świecie (uwaga, teraz będzie ciut obrzydliwie) wągier, ewentualnie wrzodzik, na trądziku młodzieńczym kończąc? ;)) Wiem, że fe ;) ale lepszych pomysłów brak. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi