Thomas Deszcz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jagódko ubierz bluzeczkę w kolorze czerwonej jarzębiny i na bal ze mną pójdź hej! w Casa Blanka dance przetańczmy życie wypijmy po kielichu a później w kościele skreśl mnie z listy żywych
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 lubię takie wiersze - przeczytałem z przyjemnością
izabela mąkowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 65 lat w ośmiowersowej, smacznej pigułce.
Thomas Deszcz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję ( a myślałem, że większość komentarzy będzie na nie). Pozdrwiam. [sub]Tekst był edytowany przez Thomas Deszcz dnia 21-05-2004 07:10.[/sub]
Mar_tula Joppulkowa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 uśmiałam się do łez.. wyobraziłam sobie ciało 65-letniej kobiety, która zakłada na siebie tą czerwoną bluzeczkę.. :D:D reszta wiersza stała się wtedy nieistotna :D:D pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi