Waldemar Talar Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Tylko oni wyboistą drogę przeciwności losu wspólnie pokonają tylko oni horyzontem oraz pięknymi słowami wspólnie się upajają tylko oni nawet w tłumie patrząc sobie w oczy głośno o niej rozmawiają tylko oni -zakochani
Judyt Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 no tak bo oni to ponoć w początkowej "fazie" tylko oni:), fajno pozdr. ciepło
Marlett Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Talarku! Zakochani są sami na świecie,a w nich siła wielka. Realistycznie jak wielkie uczucie:) Radości.
Magnetowit_R. Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 miłość cuchnie;) w taki ideal trudno mi uwierzyc, zazwyczaj kocha jedno a drugie karmione tym uczuciem staje sie jego niewolnikiem. iersz mnie nie zachwycil - dla mnie to rymowanka w sam raz na wpis do pamietnika, pachnie naiwnoscią, ale w naiwnej wierze zawsze jest cos fascynującego
Rachel_Grass Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 tylko oni płaczą czarnymi łzami w nocy pohukują z sowami razem albo razami dla mnie miłość to nie różowe serduszka i podobny temu blekot, dlatego do mnie nie trafia. może po prostu nie jestem obiektywna, nie wiem... :) pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze prawisz, to jest wtedy gdy zafascynowanie minie, jeśli się nie pielęgnuje jak roślinki, minie szybko, ale warto przeżyć, żeby wiedzieć że tylko oni... cmok obojgu
Waldemar Talar Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie tak jak napisałeś Judyt. pozdrawiam Waldemar
Waldemar Talar Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie -tylko oni-mają taką siłę pozdrawiam Waldemar
Waldemar Talar Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w naiwnej wierze zawsze jest coś fascynującego-prawdę napisałeś Magnetowidzie. Waldemar
Waldemar Talar Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mówi się trudno-dzięki za chwilę uwagi. pozdrawiam Waldemar
Waldemar Talar Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze prawisz, to jest wtedy gdy zafascynowanie minie, jeśli się nie pielęgnuje jak roślinki, minie szybko, ale warto przeżyć, żeby wiedzieć że tylko oni... cmok obojgu cieszę sie Stanisławo że tak sądzisz . pozdrawiam Waldemar
Judyt Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie tak jak napisałeś Judyt. pozdrawiam Waldemar to imię żeńskie aj :) a o "a" zapomniałam pozdr. ciepło
Waldemar Talar Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie tak jak napisałeś Judyt. pozdrawiam Waldemar to imię żeńskie aj :) a o "a" zapomniałam pozdr. ciepło przepraszam mocno za tę gafę Judyto. Waldemar
Mr.Suicide Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 być może i forma nie jest zachwycająca, ale przyzwyczaiłem się raczej do Twojego stylu, Waldemarze. poza tym treść jak najbardziej przekonująca. owszem, wierzę w potęgę uczucia, które może się przecież rozprzestrzeniać z dwóch osób. nie tylko jedna osoba musi być koniecznie źródłem miłości. i to jest wspaniałe. szkoda tylko, że pomimo uczucia, jakim darzą się osoby, które przy sobie egzystują, tworząc związek, nie zawsze są w stanie utrzymać tych relacje czy doprowadzić do stanu statecznego, pewnego. mnie utwór przypadł do gustu :) pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to imię żeńskie aj :) a o "a" zapomniałam pozdr. ciepło przepraszam mocno za tę gafę Judyto. Waldemar nie ma za co, prawa internertu stety, niestety :)
Waldemar Talar Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło że to akurat ty tak sądzisz-autorytet tego serwisu-myślę że nie tylko ja tak sądzę , dzięki za odwiedziny. pozdrawiam Waldemar
Rekomendowane odpowiedzi