Lady_Supay Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 między tym co otwiera a tym co zamyka stoję sobie taka industrialna i każdy dźwięk roztrwaniam w ciszę drzewa
Judyt Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 drzewo- tylko nie wiązać z dymem przemysłu o nie to gwałt na naturze, coś tak odczytuję chociaż mechanika i naura jaki Autorka razem skomponowała to dość ciekawe pozdr. ciepło
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 podoba się (tylko tyle, żeby komentarz nie był dłuższy od wiersza ;)). usunął bym jedynie "taka". pozdrawiam.
Rachel_Grass Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 nie czaję części i tej potrzeby industrialności, która uwydatniona została odrębnym wersem, reszta jest w porządku, chociaż jak zwykle muszę dodać, że rozbudowałabym, bo na miniaturę dużej kondensacji treści potrzeba, a ona się tutaj jakby trochę rozjechała. to tyle, pozdrawiam.
Rafał_Leniar Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Widzę tu podmiot liryczny przesiąknięty miastem (żyjący w nim na co dzień), któremu zdarzyło się powrócić do natury. Niezbyt rozumiem tę klamrę . Może dlatego, że można ją odnieść do zbyt wielu rzeczy. Ogólnie - bez rewelacji, ale jednak plusik.
zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 między tym co otwiera a tym co zamyka stoję sobie taka industrialna i każdy dźwięk roztrwaniam w ciszę drzewa a mnie się podoba, szczegóolnie odniesienie do roztrwaniania dzwięków w ciszę natury, te drzewa są jakże wymowne! cmok
Tali Maciej Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 a ja już puente gdzieś widzioł bądź słyszoł cosik mi świto ale nito ni tamto(-: pozdrawiam
a._mrozinski Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Tak.. tak. Stoi sobie taka..ciekawi mnie co będzie gdy się ruszy. Arek
Nata_Kruk Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Wcale mnie nie dziwi, że tym industrialnym światku wolisz "posłuchać ciszy natury". Żeby tak jeszcze słówko o tym... co otwiera i co zamyka. Ale i tak fajnie. Pozdrawiam Lady... :)
zak stanisława Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak cmok
Rekomendowane odpowiedzi