Ania Sz Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Jakże do twarzy Ci z niepewnością. Własnych przekonań /za mało/ zasad silną dłonią zamkniętych. Naginanych kiedy polemika z Tobą stoi mi w gardle i w krtani wydźwiękiem zmęczonego słowa sie staję. I jakże do twarzy Ci z wolnością gdy Wciąż namacalnie zmierzasz do swoich paranoi /jakże znajomych/ kiedy odbiciem uderzasz mnie z siłą przedwczesnej intrygi? zapytam czekając na kropkę na końcu zdania bo przecież gówno wiem o Tobie
Pancolek Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Wresyfikacja położona. do twarzy ci z zasadami silnych dłoni zamkniętymi naginanymi w gardle i krtani dźwiękiem zmęczonego słowa do twarzy Ci gdy namacalnie zmierzasz do odbicia czekam na uderzenie kropki gówno wiedząc o tobie Tyle mi zostało. Taka wariacja. Daruj. Pancuś
HAYQ Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Mnie się podoba, naprawdę ładnie. Nie wytrzymałbym jednak, żeby na swoją modłę nie przerobić. Pozdrawiam.Jakże do twarzy ci z niepewnością własnych przekonań za mało zasad silną dłonią zamkniętych zmęczonego słowa w gardle naginanych polemik z tobą wydźwiękiem w krtani się staję jakże do twarzy Ci z wolnością gdy wciąż namacalnie zmierzasz do swoich paranoi jakże znajomych zapytam bo przecież gówno wiem o tobie
Ania Sz Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Dziękuje bardzo za miłe komentarze):
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 witaj Anno. jest tu coś co zatrzymuje, ale jest pewna niekonsekwencja w przekazie, moim zdaniem. tytuł kojarzy mi się z tytułem powieści, którą wieki temu czytałem, autora nie pamiętam, ale może przez to skojarzenie wiersz wydaje mi się nie do końca konsekwentny. pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pogidźgałam trochę również niewiele, Autorka ułoży zapewne a swoje wtryniłam pozdr. ciepło
Rachel_Grass Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 wersyfikacja rozłożona na łopatki po prostu, może lepiej byłoby najpierw na warsztat dać i się nad podziałem wiersza zastanowić? dla mnie takie pocięte zdania zatracają sens, traktuję je jako próbę ukrycia słabości wiersza. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi