Liryczny_Łobuz Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 JEJ__wspomnienie Pochmurne oczy Z ognikami świeczek Muśnięcie dłoni JEGO__wspomnienie Promień przez włosy Przesiewane palcami Ranka pierwszego
HAYQ Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i podobnie JEJ wspomnienie nowa kiecka, but brak kontaktu z Marianem a bez kiecki? - fiut! JEGO wspomnienie TV znów smuży mecz Polska z Anglikami trzask w pysk i drzwiami! ;)
Liryczny_Łobuz Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 No cóż - to też życie - tyle, że przez małe "ż".
Liryczny_Łobuz Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 A co to miałem niby podejrzeć - Panno Marianno??? Ł.
Wstrentny Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o! i to jest haiku o jabłkach bez wymienia słowa "jabłka". jak można domyśleć się, muśnięcie dłoni nastąpiło w chwili, gdy oboje sięgnęli po ostatni kawałek szarlotki. pochmurne oczy sugerują, że (prawdopodobnie ona bo mężczyzna raczej by nie dał po sobie nic poznać) - spóźniła się.
Liryczny_Łobuz Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Oj Wstręciuchu - nie jestem, jakimś tam, Michałem Aniołem - żebym miał tworzyć na zamówienie! O!
Rekomendowane odpowiedzi