Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę Ci coś powiedzieć
Boję się bardzo
Wiesz?... Ja...
Albo nie
To Cię na pewno nie obchodzi
Cała drżę
Usta nie mogą mi się zamknąć
Już późno
Muszę iść
Innym razem Ci powiem
jak bardzo Cię kocham..

[sub]Tekst był edytowany przez Gosia dnia 19-05-2004 10:05.[/sub]

Opublikowano

ślicze maleństwo, ale wiesz co? jeszcze lepiej ( w moim odczuciu) wyglądałoby, brzmiało, gdybyś ostatnie słowa wypowiedziała jednym ciągiem, by wyglądało na chcący-niechcący to "jak bardzo Cię kocham", czyli:

Muszę iść
Innym razem powiem jak bardzo Cię kocham..

ale to tylko moja osobista sugestia, ogólnie ładnie ujęta scenka.

Serdecznie pozdrawiam
Natalia

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Rafael Marius Słusznie bardzo !!
    • Płynę    (Nie zginę)   I jak liście  Na wietrze    Unoszę się    I wciąż gram  W trudnej grze    Zwanej życiem     
    • @violetta   Kolebką jest Mezopotamia, która potem zmieniła nazwę na Persję - teraz to po prostu Iran i to od Mezopotamii pochodzi lud indoeuropejski, a od tego ludu - prasłowianie - Słowianie i Polacy - Sarmaci, stąd: silne związki cywilizacyjne - nawet teraz Polacy budują domy wzorowane na szlacheckich dworkach - genotypu pani nie zmieni, natomiast: inna cywilizacja powstała w Judei, stąd - judaizm, potem nastąpił bunt: powstał Izrael i na Bliskim Wschodzie w starożytności istniały trzy quasi państwa - Judea, Palestyna i Izrael - wtedy jeszcze nie było monoteistycznych sekt, właśnie: to w Judei przyszedł na świat filozof uniwersalnej miłości - Jezus Chrystus i zrobił on rewolucję w samym środku judaizmu i tak powstało chrześcijaństwo - od imienia Chrystus - tak, dlatego też nikt na świecie nie lubi Słowian - tak zwani naukowcy wymyślają różne teorie na temat pochodzenia Słowian - absurdalne i tylko w jednym celu - w celu pomieszania i pokręcenia i pomieszania jak w diabelskim kotle, pytanie: dlaczego Państwo Watykan nie chce otworzyć Tajnego Archiwum Watykańskiego?   Łukasz Jasiński 
    • @Rafael Marius życzę zdrówka:) nie powinna mieć coś takiego miejsca jak parada. To jest dzicz.
    • @violetta   A Polska to nie? W Polsce panuje trzyobiegowy system monetarny - bankowy, gotówkowy i handlowy, a niezależność Narodowego Banku Polskiego? Sam prezes Adam Glapiński powiedział, iż Polska dopiero za trzydzieści lat łaskawie przyjmie euro, otóż to: w pierwszej kolejności jestem Polakiem i dopiero w drugiej - Europejczykiem i nie pozwolę na to, aby Unia Europejska ograniczała moją wolność cielesną, umysłową i duchową i wreszcie zrozumiała raz na zawsze: Konstytucja Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej jest Najwyższym Prawem i jest bardzo liberalna i to Unia Europejska powinna naśladować polskie ustawodawstwo - to Unia Europejska jest opóźniona o dwie dekady, nomen omen: jestem bardzo ciekawy - jak prezydent elekt wymknie z tej sytuacji geopolitycznej - Polska już nie jest najważniejszym sojusznikiem Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej - kredyty na uzbrojenie z programu Foreign Military Financing zostały zablokowane - najważniejszym sojusznikiem jest Izrael, dodam: Iran ostrzegł Stany Zjednoczone Ameryki Północnej, Francję i Zjednoczone Królestwo Wielkiej Brytanii i Irlandii, dalej: prezydent elekt Karol Nawrocki w pierwszej kolejności chce odbudować Grupę Wyszehradzką - to bardzo dobry ruch, pytanie: dlaczego pani nie podróżuje już do Grecji? Ukrywający: tam - zbrodniarz wojenny - premier Izraela Benjamin Netanjahu i trzęsienie ziemi? Jest pani bardzo przerażona, pani Wiolu?   Łukasz Jasiński 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...