Judyt Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 patrzy obojętnie może się wygadać z tą zmarszczką rozwodnione pyłek komu chce litery idę stąd póki za murował czytaj odwrotnie bez o na początku tożsamości zabrakło a suwak wiatr na to: doskonałość praktyczna białej gorączce pomyśl jeszcze raz czy warto mieć w tym udział
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Nie zrozumiałem, potrzebuję wskazań.
Judyt Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. patrzy bo-->jętnie może jęczy mm to dobrze że niezrozumiałe zatem rozszyferkowywujemy?:P dziękuję za obecność Stefanie takie tam literki :)) pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 z tą zmarszczką rozwódnione----???? novum pyłek komu chce litery idę stąd póki za murował mnie zamurowało Judytko
Judyt Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dlaczego Pani Stasiu? :) a faktycznie chyba że patyk nie potrzebny nad o dziękuję za obecność pozdrawiam ciee pło
adolf Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 "czytaj odwrotnie bez o na początku" hmmmmm. ;-) pozdr. może wskazówka? bo przezytałem i wiersz i wypowiedzi nie rozumiem... ;-)
zak stanisława Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 patyk się napatoczył i ukłuł mnie w oczy cmók
Judyt Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu ale to ó właśnie? a co nie mogło być z ó rozwódnieni też są tacy męczennicy przecież ups już wyjęłam dziękuję
Judyt Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wskazówka ta sama którą zapodałam Stefanowi a zrozumieniem to można sobie powymachiwać może bo jętnie a może że boi się i aż jęczy mm a może to znowu patrzy aż patyk wchodzi w oko dziękuję za obecność pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi