Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 kwiat bez łodygi i dziewięciu sił wykopać go możesz lub zdeptać a zachwyt? z zapachem nie kojarz bo go brak nie upadnie w proch tak nie urósł a zachwyt? może to dmuchawiec nie odleciał wcześnie przygnieciony wilgocią a zachwyt? jeśli liście kolczaste rozkłada rozetą i słońcem z koszyka kwiat rozwiera to zachwyt
IN Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 ciekawe kto go wkleił - Marlett? , Sosna? a może oraz? ;) w każdym razie dobrze zrobił eh, fajnie Wam wychodzi to wspólne pisanie - to zachwyt (też ;) wiersz utkwił mi w pamięci nienarzucający się liryzm, w tle motyw dialogu a kwiat za każdym czytaniem przybiera dla mnie inne znaczenie pozdrowienia dla Marlett, Sosny i oraza :)))
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 IN ma znaczenie - kto? zakładamy - oraz oraz ma rację (przeważnie) sami jesteśmy trochę zdziwieni (i uradowani) dzięki wielkie - jeśli sprawiliśMy radość z orazem :):):)
Judyt Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 gdzieś ju widziałam u kogoś te dziewięć sił koszyk koszyyk.. pozdrawiam ciepło
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Judyt te siły!!!! pod pozorem bez-siły wabią :):):)
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi się te powtórzenia spodobały na tyle, że dałem "Genialny!". Kłaniam się nisko,
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli człowiek przechodąc się pochyli i uszanuje bezbronne piękno to zachwyt
w łodzi mierz Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 wiersz o oście? proście panie! prościej byłoby zdjęcie zasłony za chwytów. óffff - dobre to to było.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi się te powtórzenia spodobały na tyle, że dałem "Genialny!". Kłaniam się nisko, Krzysztof Adam Meler! Jeśli aż tak:)) jesteśmy uradowani. Bardzo dziękujemy i pozdrawiaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli człowiek przechodąc się pochyli i uszanuje bezbronne piękno to zachwyt Jacku! Oby jak najwięcej zachowało się w wielkim skarbcu przyrody. Dziękujemy i pozdrawiaMy.
Judyt Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett i Sosna mhmm zwabią niejedną persone mnie też
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Osty na deser wynurzą Z morza spienionego Wiatrem zboża Kolczaste pragnienie Ukłucia, kropelki krwi Z palca chcemy my Oście dzieci czuć Po nawoskowanych Omszałych liściach Spływa czerwona krew. Taki kolor. Tra-la-la, tra-la-la. :):):)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Judyt to dziewięcio-znaczny kwiat i wiersz miał mieć dziewięć strof ale czytelnik by tego nie zniósł
Judyt Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie się kojarzy dziewięćsił jako tytułowych już widziałam taki tytuł i to nie wiem czy nie u P. ZakStanisławy i się powtarzam
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett i Sosna mhmm zwabią niejedną persone mnie też Judyt! Wabi i przyciąga jak słońce planety. PozdrawiaMy.
Judyt Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett i Sosna mhmm zwabią niejedną persone mnie też Judyt! Wabi i przyciąga jak słońce planety. PozdrawiaMy. słońce planety to jakoś paskudnie brzmi :) pozdrawiam
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Judyt ! Takie są zasady fizyki. a jeśli paskudnie brzmi...hmmm Każdy przyjmuje ten świat jak potrafi. Radości.
Judyt Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widocznie Marlett i Sosna nie znam fizyki paskudnie co?> może h**p://zygfryd666.wrzuta.pl/audio/jjnFgN0He4/kury_-_jesienna_deprecha hahaha ha i żal fizyki wzajemnie.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Judyt ! deprecha? przed-wiosenna
Pancolek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 B. ładny. Czytałem w W kiedyś - wtedy dałem plusa, teraz dorzucam, więc wychodzą ++ Do ula, bo jakoś takoś za dobrze się czyta, żeby nie wrócić. Pancuś
Rekomendowane odpowiedzi