Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic nie dostałam:( Miluchno, podaj adres pocztowy, wyślę dysk.
Beenie M Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 A czy ja też mogę prosić? Byłabym bardzo wdzięczna. :)*
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dawaj Adres.
Beenie M Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dawaj Adres. Dziękuję Ci Dobrodzieju, adres wysłany pozdrawiam :)))
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gratuluję Panie Stefanie, niestety nie miałem jak odsłuchać, ale za za plik (na e-mail'a) z nagraniem będę bardzo wdzięczny. Serdecznie pozdrawiam. Podaj adres, wyślę dysk. Wysłałem dysk.
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dawaj Adres. Dziękuję Ci Dobrodzieju, adres wysłany pozdrawiam :))) Dysk wysłany.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dziękuję dysk otrzymałem W ustach S. Szelca wypadło znakomicie ( ok. 8 min nagrania ) Jak przymknąłem oczy to zobaczyłem Ciebie Stefanie w kufajce i w gumofilcach snującego te rozważania :)) Znakomite Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Serdecznie dziękuję Panie Stefanie - właśnie dotarła płytka z nagraniem (rym zupełnie przypadkowy - słowo! :) Za chwilę biorę się do odsłuchania, pozdrawiam.
JacekSojan Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 wysłuchałem z dysku - wyszło profesjonalnie; pełna elegancja! Stefan umie trzymać uwagę słuchacza, ma także wiele istotnego do powiedzenia; potwierdza się teza, że życie daje każdemu swój niepowtarzalny obraz, rzecz w tym by umieć tę niepowtarzalność zaprezentować. J.S
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Jacku za łase słówka. Pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 i ja poproszę o nagranie MN
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podaj adres.
Messalin_Nagietka Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podaj adres. [email protected] bardzo dziękuję MN
Rekomendowane odpowiedzi