Łucja Barska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 drzewo okaleczone do określonych kształtów i gładkości osamotniony fragment lasu martwe włókna zapach żywicy zamiast wspomnień jestem jak ona skrojna na wzór schematów z gazet tyle już we mnie umarło a on bierze mnie za ręke i mówi chodź zbudujemy dom
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 piękny wiersz, dobrze napisany - oby tak dalej
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jeju - jeju - bardzo dobry ten wiersz serdeczne pozdrówko W_A_R
Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no, no-ciekawie- czekam na więcej;-)Pozdrawiam.
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pomysł i realizacja bardzo dobre. Ogromnie podoba mi się "osamotniony fragment lasu". I - oczywiście - ta nadzieja(wiara?), która szepcze swoją mantrę, że wszystko jest potrzebne na tym świecie, nawet s-krojenie wg schematów. Pozdrawiam. A.
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam, to bardzo piękny wiersz. Starannie zapisane emocje, ładnie zestawione obrazy. Zastanowiłbym się nad "z gazet" - dla mnie zbyt jednoznaczne (schematy nie tylko stamtąd przychodzą, a i słówko to tu nie bardzo brzmi)- może pominąć? Może też ostatni wers rozbić na dwa, akcentując wypowiedź od początku wersa? To są drobiazgi, które nie ujmują wrażenia, jakie daje całość. Gratuluję. pzdr. bezet
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tak tak tak - chyba pokuszę się o kradzież do ulubionych pozdrawiam
Łucja Barska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo dziękuje za wszystkie komentarze. jest mi bardzo miło, ze wiersz się podoba :)
Łucja Barska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Roman Bezet: czy z tym ostatnim wersem masz na mysli coś takiego: "i mówi chodź zbudujemy dom" co do słowa "z gazet" to musze to jeszcze przemysleć. jak na razie jestem zbytnio przyzywczajona i czytając ten wers z pominięciem go po prostu mi nie brzmi :) fakt to trochę zawęża znaczenie. tylko jak na razie nie mam pomysłu jak to zamienić. szczerze to trochę sie boję ingerować w ten wiersz, bo powstał już jakis czas temu i nie chcę zmienić na gorsze. dziękuje za uwagi, pozdrawiam serdecznie
Arahja Staszewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi się, przyjemnie się czyta, szczególnie ostatni wers :) Gratulacje.
Thomas Deszcz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przepraszam, ale ten wiersz jest dla mnie tak cholernie smutny ( pomimo końca, który można zinterpretować inaczej ), że ląduje w ulubionych. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi