Mr.Suicide Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 zdarza się :) oby jak najczęściej. padam do nóg i pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie padaj bo nie wstaniesz :)
Mr.Suicide Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 chyba raz paść mogę ? mam nadzieję, że nie utrudnisz mi powrotu do stanu pionowego ;) pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mr a wiesz po co się pada?:))) utrudniać się nie śni pozdr.również
Mr.Suicide Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 hmmm nie wypada, żeby kobieta nisko się kłaniała, kiedy i ja tak czynię, w związku z tym doszedłem do następującej myśli - należy pobawić się w gradację zjawiska, co za tym idzie - od 'kłaniania się nisko' będzie padnięcie do nóg. ot i cały tok postępowania, acz zdaję sobie sprawę, że każdy padać może po inne środki ;) skoro nie utrudnisz, to sobie raz padnę ;) pozdrawiam.
maranatha neothenia Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 'drzewa się ruszają niepospolite ruszenie drzew' tak mi się skojarzyło z r.wojaczkiem przyglądam się pana twórczości i serdecznie pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 dziękuję Ci za wizytę maranatho neothenio. akurat udało mi się przeczytać ten tomik Wojaczka :P poniekąd jest to odniesienie w mniejszym bądź większym stopniu. pozdrawiam.
maranatha neothenia Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lubię w dobrym smaku wojaczkowe odniesienia. mam kilka prac zainspirowanych jego wpływem/niestety kilka razy już niezrozumianych przez niepoprawnych 'układaczy' i 'wygladzaczy strof'. pozdrawiam również.
Rekomendowane odpowiedzi