Judyt Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 vel rzeczywistość fotografa w kroplach rozpostartych palców korony membrany człowieka kruche li iść i co jeśli nieogarniona zawija prześwitem strukturalnym dotknięty lekko rozpada się rysem rozmazanej pierwszymi trudnymi lotami w sieci wyglądaniem czy aby nie zgubił pod fale oni w cieple przystanęli nie tylko daje odbiera wychyla skrzydłem ponad miarę chyba to zdanie niepotrzebne rzucane kątem przez ramię chodź po ziemii kiedy widzisz na piasku tylko jedną parę stóp to zostawiasz tak czuję szklanki trwanie interfejs czasowy i po sprawie dostępność bywa nieosiągalność też ludzie lubią nieskazitelność popapraną czekanych opinii h przecinków kontaktów bez ram
Judyt Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dzięki;) też nie rozumiem początkowo tytuł brzmiał Rzeczywistość potem zmienił się na Wieczność teraz jest Pozaczasem więc widzisz Stanisławo za obecność pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a trzeba?:))) a może to wszystko razem sklecić to dopiero byłby wyczyn dzięki za obecność pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Mr.Suicide Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 wiesz co Judyt, tym razem za bardzo zagmatwałaś ;) poukładaj te zdania w jakiś logiczny ciąg /przynajmniej ja nie dostrzegam niczego takiego/, to może będzie się dało rozszyfrować tę zagadkę. pobaw się jeszcze z wersyfikacją. to także może nieco rozjaśnić ten obraz. owszem jest kilka ciekawych fraz, ale nie jestem w stanie rozpatrywać ich w odniesieniu do całości. wybacz. pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się za tak dobry koment:) a nie mam co wybaczać i bawić się dziękuję za obecność pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oo sosna :)))) dzięki za obecność pozdr. ciepło
Rekomendowane odpowiedzi