Baba_Izba Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 chwila szczęśliwa ulotna chwila jak poranna rosa jak lekkość motyla nie zauważona bezpowrotnie mija
Judyt Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 lekki na połknięcie i zapomnienie pozdr. ciepło
Baba_Izba Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 lekki na połknięcie i zapomnienie pozdr. ciepło -------------------------------------------------------------------------------- Dnia: Dzisiaj 00:15:30, napisał(a): Judyt ================================================= albo do pamiętnika w podstawówce?Właśnie dzisiaj odnalazłam taki, w piwnicy sobie odpoczywał przez latka i bawił się ze mną w chowanego. Stąd klimat. Dzięki, za rzucenie okiem i odczucie przelane na seledyn. Pozdrawiam pogodnie!
Judyt Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo Izo: jest dobrze i proszę się nie bawić :))) pozdr. ponownie
zak stanisława Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 chwila to chwila, wyrzuć dwie... Babo! pozdrawiam ciepło Stanka
Baba_Izba Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Babo Izo: jest dobrze i proszę się nie bawić :))) pozdr. ponownie -------------------------------------------------------------------------------- Dnia: Dzisiaj 01:54:03, napisał(a): Judyt Komentarzy: 3059 ==================================================== A Judyty w pomiętniku nie mam -niestety. Dopiszę Ją sobie, co tam! Niech mi zawsze umila! Najmilszego wszystkiego z pozdrowieniami!
Baba_Izba Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Baba, jak to baba - jak się uprze, to może i trzy! Ale mam nuczycielkę wpisaną Panią Stanisławę! Śnieżek sypie, a ja Pani - Pani Stanko Zak pęczkiem fiołeczków fiolecę. Też bardzo cieplutko! (może mi się udała w końcu ta biała ramka?)
Rafał Różewicz Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 PFK: "chwile ulotne" pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W perspektywie czasu, szczególnym sentymentem darzę, te nieokreślone (nieuchwytne) - choć przemijające (ulotne). Co znaczy PFK? Na wszelki wypadek przeczytałam forum dyskusyjne od deski do deski, nie znalazłam rozwiązania, ale ciekawe spojrzenia na temat. Dziękuję za pozdrowienia, miło mi zawsze Pana gościć. Z nowym naj wszystkiego!
zak stanisława Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Babo! ino bez takich tam, nauczycielek, hę? ;))) ino radzę cmok
Baba_Izba Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja też bardzo rada! Cmoki z radością przyjmuję i przesyłam! Dzięki za całość!
Judyt Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ino po sląsku to by było: kartką ne przyciskac? dziękuję i wzajemnie
Baba_Izba Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ino po sląsku to by było: kartką ne przyciskac? dziękuję i wzajemnie Przycisnę tylko leciutko na stronie, gdzie bratek zasuszony kwitnie! Barburkowo niech będzie w całym roku! Hej!
Judyt Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ino po sląsku to by było: kartką ne przyciskac? dziękuję i wzajemnie Przycisnę tylko leciutko na stronie, gdzie bratek zasuszony kwitnie! Barburkowo niech będzie w całym roku! Hej! jak bratki to piękne na oczku kwitły latem ja ni znaju ślonskiego:)) pozdr. i myk
Rekomendowane odpowiedzi