Pancolek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Życzę wszystkim orgowiczom spokojnej, acz udanej i niezapomnianej nocy sylwestrowej. I oczywiście pomyślności w Nowym Roku. Wznoszę wirtualny toast jako pierwszy za Was, kochani, niech Wam się wiedzie, zwłaszcza w światku poetyckim, jak najlepiej. Pancuś
Rafał Różewicz Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 nawzajem. Zdrowie, oby wódka była wyborna!:)
Marlett Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Pancusiu! Dołączam do Ciebie z toastem i życzeniami. Szczęśliwego!!!!!!! o oo o oo oo ooo \~~/ || www.youtube.com/watch?v=kB_UPReZnUY&feature=related
Mr.Suicide Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 ja także się przyłączam do życzeń. dzięki Pancolku. pozdrawiam.
ava mirabell Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i w tym miejscu Wszystkich ściskam , niech ten Nowy z Sylwestrowym ode mnie co najlepsze zwiastuje;) zawsze;););) a.m.
Bartosz_Cybula Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 a ja w sylwestrową noc będę spał w najlepsze, już pewnie od 22 życzyć mi możecie świętego spokoju, "weny", której u mnie ostatnio brakuje, pieniędzy, bo ostatnio coś zubożałem, powodzenia w moim nowym hobby, no i raz jeszcze świętego spokoju czego ja Wam życzę? czego sobie tylko zażyczycie - tego Wam życzę. pozdrawiam sir BJC (sibjule)
Pan poeta 2 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 a ja zadaje pytanie(śmieszne,), kto z nas jest abstynentem i sylwestra przezyje na poezja.org
kaja-maja28 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 i ja też sie przyłączam do życzeń www.sylwester.seoplus.eu/?name=kaja
Don_Kebabbo Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jak w wątku powyżej. Wasze zdrowie!
zak stanisława Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan cóś czaruje;)Jacuś tu wódki nie widzę!(bajka o Jacusiu) niech się spełnią ja też czaruję!
ksiazkowy mol Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Wiele szczęścia i miłości weny i pomyślności, niech Wam zdrowie dopisuje, a niczego nie brakuje w 2008 roku!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi