Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 elegant z pana panie rewiński i światowiec terenówa komóra kartą pan w kiosku wymachujesz do bielawy na basen piwo w perle w babach pan przebierasz jak w ulęgałkach a brzuch i tak puchnie i głowa pleśnieje
JacekSojan Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 nie byt kształtuje świadomość, lecz świadomość - byt! co ma spleśnieć - i tak spleśnieje, nie warto sie tym przejmować; a o brzuch należy dbać, bo w końcu jest nas dwóch, ja - i mój brzuch! J.S :)) a co do elegancji - jak można szyku zadawać to trzeba; nasze dobre samopoczucie wpływa na samopoczucie innych - prawda? i juz wiem, o jaką Perłę Ci chodziło...a niech sie perli! :) J.S :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jacku jeszcze w Starym. Ty mi z Marksem nie wyjeżdżaj, bo Bogdanowi doniosę. Jesli idzie o samopoczucie, to albo grzaniec z Tobą w górach, albo baby. Pozdrawiam z Perły, ha, ha!
ava mirabell Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jacku jeszcze w Starym. Ty mi z Marksem nie wyjeżdżaj, bo Bogdanowi doniosę. Jesli idzie o samopoczucie, to albo grzaniec z Tobą w górach, albo baby. Pozdrawiam z Perły, ha, ha! fajne ! po ilu grzańcach zbiera się na tak smaczną autosatyrokre -at- krytykę ? Do siego Rocku ! szczere pzdr. a.m.
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jacku jeszcze w Starym. Ty mi z Marksem nie wyjeżdżaj, bo Bogdanowi doniosę. Jesli idzie o samopoczucie, to albo grzaniec z Tobą w górach, albo baby. Pozdrawiam z Perły, ha, ha! fajne ! po ilu grzańcach zbiera się na tak smaczną autosatyrokre -at- krytykę ? Do siego Rocku ! szczere pzdr. a.m. Awuś, najlepiej przed grzańcem, dz, pzdr. noworocznie, Stefan.
Ewa_Kos Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 jako pleśń to grzyb, dodałabym na samiuśkim końcu "i grzybek" byłoby wieloznacznie:)) Też bym do tej "perły", ale ja to zaraz zaginam, czyli ginę:))))Pozdrawiam prawie noworocznie i pozdrówcie panie rewiński perłę:))
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomyślę z tym grzybkiem, dz, pozdrawiam perłowo, perliście, zajebiście.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Moj Imiennik wspomniał stare ludowe porzekadło, ale przy grzańcu (wolę żubrówkę) to i ten grzybek ujdzie - byle nie purchawa Pozdrawiam Jacek
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć Jacku, żubrówka jest uniwersalna, jak poezja.
były__premier Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 ech Stefanie, ech, ale czy to wejdzie do tego działa?;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś mało Ciebie ostatnio.
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, wszystkiego dobrego.
Wstrentny Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak mi się skojarzyło z Drzewem Śmierci. bardzo treściwie ale mądrze p. Stefanie. brawo!
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Joasiu, dużo weny w Nowym k/Roczku.
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak mi się skojarzyło z Drzewem Śmierci. bardzo treściwie ale mądrze p. Stefanie. brawo! Dzięki Wstrentny, najlepszego.
zak stanisława Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 głowa pleś nie je- bardzo to misie Stef, spod twojego kapelusz wychodzą dzieła oj wychodzą, wcale nie robaczywki, zyczę Tobie i Henrietce wiele zdrowia bez pleśnienia, od czego w końcu jest mandragora i dziewięćsił? cmookEs
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 dzieki Stasiu, pleśnieję, robaczywieje, ale mi się chcę, i do tego mogę. Pozdrawiam.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorry, Stephen, że w starym jeszcze, naprawdę nie chcę Ci popsuć szampana, ale... jakiś ten wierszyk bez jaj ;D - taki salceson już zjełczały (skóra, fura i komóra). W dodatku te dwie literUfki! Przegadałeś początek (i chyba znam już niektóre grepsy z innych panów eR?). Pointa ratuje honor! Wszystkiego naj na cały nowy - uśmiech dla Muzy pzdr. b
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorry, Stephen, że w starym jeszcze, naprawdę nie chcę Ci popsuć szampana, ale... jakiś ten wierszyk bez jaj ;D - taki salceson już zjełczały (skóra, fura i komóra). W dodatku te dwie literUfki! Przegadałeś początek (i chyba znam już niektóre grepsy z innych panów eR?). Pointa ratuje honor! Wszystkiego naj na cały nowy - uśmiech dla Muzy pzdr. b Wszelkie niedoskonałości zwalam na żubrówkę, kto tam pod kioskiem by gramatykę uprawiał, dorze że honor mi zostawiłeś, pozdrawiam świątecznie.
Marlett Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Stefanie! a brzuch i tak puchnie i głowa pleśnieje Elegant z Ciebie Panie R. Radości w Nowym Godzie:))
Rekomendowane odpowiedzi