samo dno Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Znowu ci się nie udało Zapakować mnie w uśmiechy i ukłony Przozdobić bałwankiem na policzku I wysłać w podarku do rodziny z Marsa. Oni by się ucieszyli. Jak zawsze, Ale ja mam Tu o wiele ważniejsze sprawy. Muszę wysadzić w powietrze wasze marzenia. Są tak szpetne, tak niemoralne. Nowa kiecka na lato, sześć par butów na wiosnę, seks z Murzynką W pobliskim włodzimierzowskim lesie? Rodzicu. Pod choinką leżę wpół żywy. Palę trawę i odglądam Kolędowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wiersz ma swoje wzloty i upadki... Ale ma też przekorną duszę! Raczej pozytywnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samo dno Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 przekorna dusz oł je dz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr._Żubr Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, ale niech Autor znajdzie i poprawi literówki. Jestem na tak. Raczej tak:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luthien_Alcarin Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 oj jakies takie to wszystko na siłe , poza tym jest pewna niekonsekwencja w interpunkcji i stosowaniu duzych liter (np czemu "ale" w drugiej strofie z duzej litery?) Całość wg mnie trzeba zdecydowanie dopracowac Pozdrawiam Agata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Różewicz Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 takie buntownicze klimacik jest, ale wymaga dopracowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Suicide Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 szczeniacki bełkot, którego nie zamierzam się po raz kolejny tykać. mnie wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samo dno Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sam jesteś szczeniak...hmm kundelek??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samo dno Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie wymaga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samo dno Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie na siłe tylko na swięta...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi