V.M Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 (x-Ox)2+(y-Oy)2=R2. (równanie okregu) Skrzywiło się pekło w centrum Z resztą jak każdy wiezień grawitacji nie miało wyboru co do kierunku lotu Oba końce skłoniły się ku matce ziemi Jednak na granicy idylli z globem zdażyły złapać się za rece I tak już pozostało w operach mydlanych i w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Obłuda Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 dobre kurde.nie za bardzo rozumiem.ale i tym bardziej mnie pociąga ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 bardzo prosty rysunek :) + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w łodzi mierz Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Mi coś nie bije ten wiersz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr._Żubr Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 I tak z koła serce powstało. +/- taki wiersz ciężko mi jednoznacznie ocenić. Pozdrawiam P.S. Proszę zadbać o polskie znaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 obliczyć tego nie sposób :) pozdrawiam ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Kulejewski Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Wiersz.... tak.. pomysł świetnie... moim zdaniem zmarnowany... B. oryginalne określenia, nie wiele w tym metaforyki, takiej głębiowej, Ale b. fajne przedstawienie serca... Jednak spodziewałem się po tytule czegoś wiecej.... czegoś magicznego. A tu lipa.... Brak uczucia... Takie płytkie podejście do sprawy.. Jednak kompozycja słowna jest świetna... b. oryginalna... I wielkie gratulacje.. Choć... może kierunek, jako wiersz nie za ciekawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Różewicz Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 a jak ktoś go "nie ma"???????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli ktoś jest człowiekiem- to ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi