w łodzi mierz Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Chciałbym otrzymać od was jakąś używaną książkę o poezji. Taką, w której autor tnie i morduje wiersze. Chciałbym się z niej nauczyć pisać.
anna_rebajn Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Też bym taką chciała, ale wątpię czy taka w ogóle istnieje. Może spróbuj sam ją napisać, czego życzę Ci serdecznie. Anna.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 np. Leszek Żuliński "Flażolet z Farlandii " (wydana dość dawno, stety - niestety ;) pzdr. b
renifer rudolf Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Mam wreszcie autograf "Vade-mecum" Cypriana Norwida z przedmową Wacława Borowego z roku 1947 zaczynam czytać. Można naocznie przekonać się jak pracował Wielki Poeta, polecam wszystkim.
w łodzi mierz Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ja raczej takowej nie napiszę - za mała wiedza i umiejętności. Ale cieszę się, że tyle prezentów mi zapowiedziano; adres oczywiście podam na priwa., z góry dziękuję i zobowiązuję się pokryć koszty przesyłki.
Wstrentny Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o, Diablico! wdepnąłem w to, jak w gówno - przypadkiem. cóż mogę poradzić? czytajcie Mariannę ja - żeby nie pisać tak samo. to już pokaźny potencjał na dobrego Poetę.
ava mirabell Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o, Diablico! wdepnąłem w to, jak w gówno - przypadkiem. cóż mogę poradzić? czytajcie Mariannę ja - żeby nie pisać tak samo. to już pokaźny potencjał na dobrego Poetę. ja ją czytam tylko wtedy jak widzę twój komentarz pod spodem. kto zgadnie dlaczego? już świątecznie pozdrawiam. a.m.
w łodzi mierz Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Nie zaśmiecajcie "wontku".
w łodzi mierz Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Dziękuję za dary!
Rekomendowane odpowiedzi