M_arianne Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Jeżeli przyjąć, że życie człowieka trwa sto lat i dzieli się na trzy etapy, tak jak cztery (?) pory roku, to którą porę roku reprezentujesz wiekowo? Kto się przyzna? *** sny wiosenki w pełni lata
amerrozzo Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Wiosna (jeśli wiosnę rozumiemy jako pierwszą).
Roman Bezet Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Pierwsze jest przedwiośnie (kapusta z ziemniakami bez omasty)! ;)
Tomasz_Piekło Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 a przedzimie i przedwiośnie?;) jeszcze chwila i lato będzie u mnie
Judyt Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 wiosna lato jesień zima słońce deszcz śnieg i grad zapomniał wiatr;)
Rafał_Leniar Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 U mnie chyba zawsze będzie przedzimie. Niezależnie od tego, ile będę miał lat. Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 O matko! lepiej nie mówić:)) Nie ma takiej pory - jak dla mnie:)))
Lena Achmatowicz Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 zima. nic nie poradzę.
Waldemar Talar Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i jaki z tego wyciągniesz wniosek Marianno jeżeli się przyznamy.
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 życie jest jest jednym wielkim etapem.
M_arianne Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Jednak nie jesteście obojętni na temat. Dziekuję wszystkim. Lenko... zima? -ja wiem...jaki wniosek... może będzie bardziej wiadome kogo rozpieszczać słonecznie a z kim rozmawiać przyjemnie Waldemarze.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 lat pięćdziesiąt mam w dowodzie i dziewiątkę na odwodzie więc przed sobą widzisz dziadka ale z duszą nastolatka
Don_Kebabbo Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Nuklearna u mnie zima - jedno z dzieci Czarnobyla :|
Fanaberka Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeżeli trzy równa się cztery to pora sucha i deszczowa :-DD
Almare Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 wiosna!!!!!!! wiosno, ja klęczę przed tobą zakochany wiosno,bądź moja
kaja-maja28 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 ja tam wolę się wygrzewać:)
Dorma Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ja jestem z maja i niech tak zostanie
anna_rebajn Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ja z całą pewnością jestem jesienna. Taka wrześniowo-październikowa, z bardzo niewielką domieszką listopada ;-). Anna
M_arianne Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 na początku chodziło o coś cośkolwiek innego ale niech tam; kto jak się czuje, tak pisze. ciepło pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 ja z sierpnia więc lato, i jeśli chodzi o główny wątek również lato(-: więc z tego wynika żem maćko-ciepłolubny(-; pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi