Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co byś powiedział
gdybym Ci rzekła: pójdę
niech świat się wali
i gromy z nieba
biją,
gdybym spojrzeniem śmiałym
noc całą
wyszeptała
i gdybym rankiem
cicho wstała
bez kawy
herbaty
i
słowa…

czy byś żałował?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• gdy pojawia się znienacka z kosą niesie pewną śmierć sprawiedliwa gdy opaska oczy swe zasłania wręcz   alegoria, alegoria ma ukryty ważki cel alegoria, alegoria w normach widzi życia sens   próżne bitwy z wiatrakami cerowanie rannych serc w lustrze nie jesteśmy sami róża może w każdym być   alegoria, alegoria ma ukryty ważki cel alegoria, alegoria w normach widzi życia sens
    • czekają aż się przyznasz boisz się odpowiedzialności chciałabym żebyś powiedział prawdę że to ty i ja   obwiniasz wszystko po kolei wychowanie religię naukę los to tylko współudział lecz głównie to ty i ja.   korzystasz z artykułu sześćdziesiątego donosisz że nie istnieję sprytnie   tworzą z tego precedens od teraz będzie łatwiej i lżej   myślisz że jesteś wolny mylisz się nie ty
    • wspaniała laurka    a on o wszystkich się troszczy tłamsząc kłopoty problemy wyszepta czule najdroższa przytuli by dobrem odmienić :)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję za miły komentarz.   Pozdrawiam :)
    • Przypomina mi piosenkę Bajmu: Nie ma wody na pustyni. Tylko piach.  Pozdrawiam
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...