Pan Pani Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dłoń Woda między Palcami Delikatne Ścięgna Krzyk Zaciśnięta Pięść Płacz Pęka delikatność Woda ulatuje Dłoń Już nie ta sama
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Taki niewyszukany temat, a tak ładnie napisane. Pozdr..)))
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam Pan Pani! twoj wiersz wzbudzil mnie do refleksji , nawet zapatrzylam sie w swoja dlon... taka mala , a tak wiele znaczy... pozdr, M+A
Adam_Miks Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to dłoń z obrazka? Fajny wiersz...tylko poco takie napisy na dłoni Adam Miks
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No... Moja Droga. Muszę powiedzieć, że to naprawdę kawał dobrej roboty. Jestem pod wrażeniem. Zabieram do ulubionych :)... P.S. Mówiłam, że kiedyś, któryś z Twoich dziełek zabiorę sobie :). Gratuluję pomysłu, świetna robota. Pozdrawiam, Patrycja.
Pan Pani Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, ale do tego utworu nie przyczepiłabym plakietki "naprawde kawad dobrej roboty"... Pozdrowienia.
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To niech będzie kawałek... Albo kawałeczek ;)
Rekomendowane odpowiedzi