Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przekaz myślowy, transmisja serca Narodził się plan twórczego istnienia Z morza wyszła nowa ziemia Piękne pagórki z zieloną grzywą Garbate góry, nad nimi ołtarz sklepienia Nowe stworzenia żyjące w pokoju Król zwierząt oddał owieczce koronę Kwiecista sukienka wędruje po lesie Falują jej włosy na ciepłym wietrze Tęczowy most łączy brzegi Spacerują po nim aniołowie i ludzie Uśmiech błękitny, pejzaż chmur Nieokreślone kształty, kombinacja barw Niezapomniane widoki, nieme obrazy Udało się dzieło Malarza jedności. [sub]Tekst był edytowany przez Maciej_Bacztub dnia 30-04-2004 11:53.[/sub]
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Macieju - troszkę to wygląda jak malowanie "jeleni na rykowisku" ale cóż - pewnie nie dosięgłem poprzeczki na której nadajesz - jest jedna literówka w pierwszej linijce serdeczne pozdrówko W_A_R
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Witoldzie. Co miałes na mysli mówięc, że "wygląda jak malowanie jeleni na rykowisku". Nie wiem czy moje myślenie stawia wysokie poprzeczki, ale skoro Ty tak twierdzisz, to widocznie tak jest. Zaraz zobaczę tą literówkę i dzięki, że ją znalazłeś. Pozdrawiam -Maciek-
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Macieju - miałem poranek kiepski - przepraszam za te jelenie - oberwało Ci się niesłusznie - te jelenie to za dużo - troszkę ten wiersz nie pasi mi - bo jest poukładany w "jedności" - a każdy przecież jest inny i inaczej podchodzi do dzieła - malarskość to domena nielicznych wrażliwych na świat - a jedność to domena miłości - teraz tak to widzę i nie o zmiennośc tu chodzi - tylko o moje mrzonki - proszę o wybaczenie W_A_R
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Każdy jest inny i należy to szanować. Nie poczułem się obrażony przez Ciebie... Nie podobało Ci się i jest ok. Tak chciałem ukazać w tym wierszu jedność i miłość jako cecha zdrowego organimu i warunek do prawidłowego fuzkcjonowania świata i ludzi. Pozdrawiam
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hi Maciej! "Tak chciałem ukazać w tym wierszu jedność i miłość jako cecha zdrowego organimu i warunek do prawidłowego fuzkcjonowania świata i ludzi. " Pozdrawiam piekne intencje malarza, lecz ten wiersz nie przekonal mnie o tym moze zbyt przerysowany.... pozdr, M+A
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mario może wersz nie,ale mam nadzieje że mój komentarz Ciebie przekonał, który zacytowałaś. Pozdrawiam [sub]Tekst był edytowany przez Maciej_Bacztub dnia 01-05-2004 19:40.[/sub]
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maciej ale przeciez chodzi o odbior wiersza i to o nim mowa.... M+A
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację Mario. Może inne słowa i inaczej ten wiersz by wyglądał.Nie mniej dla mnie samego ważniejsze jest jedność i miłość, więc zależało mi na tym, żeby ludzie to ujrzeli, ale masz rację Marią. Nie takim pisaniem dociera się do ludzi. Ono musi zaciekawić, rozbudzić w człowieku zainteresowanie, a ja nie potrafiłem tego stworzyć. [sub]Tekst był edytowany przez Maciej_Bacztub dnia 02-05-2004 11:56.[/sub]
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och nie badz juz taki skromny, ale probuj....wszyscy zreszta sie uczymy i raz wyjdzie lepiej raz gorzej
Rekomendowane odpowiedzi