ksiazkowy mol Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Pełna sztuczności Sterowana przez Profesjonalistów Odnosi sukcesy Poza fleszami Wiedzie Samotny byt Bo kto znajdzie Język Z marionetką?
Magnetowit_R. Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 niektórzy wolą marionetki z językiem, mają swój urok;) ten język mi nie spasował w kolejnej probie zgłębienia marionetek. pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 za dużo nieuzasadnionego entera pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 czyżby ktoś czuł się nie zrozumiany przez otaczającą go rzeczywistość ? o tym, moim zdaniem, jest ten tekst. może i Maciej ma trochę racji ? tak czy inaczej wrażenia po lekturze całkiem pozytywne. pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 za sznureczek marionetkę na języki ludzkie...
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Brak mi tu "rozwinięcia" - za to nadmiar enterów...
a._mrozinski Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Jeśli chodzi o entery - masz już na koncie kilkanaście wierszy, jak zauważyłem część z nich jest pisana właśnie w ten sposób. Myślę więc, że nie jest to oznaka jakiejś nieporadności poetyckiej, a może część planu, większego zamysłu na swój sposób pisania.. a jeśli chodzi konkretnie o treść to nie bardzo mnie przekonuje. W zasadzie nie ma tu czegoś odkrywczego, nowego, nie ma czegoś na czym można by 'zawiesić oko' i pomyśleć. pozdrawiam arek
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 o rety! to jest nawet nawet ale Tali ma rację za dużo i te pytanie na końcu - chcesz ciągnąć za język? MN
Rekomendowane odpowiedzi