Olesia Apropos Opublikowano 5 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 chowam po kątach ostre przedmioty. dzięki temu wiem gdzie szybko można je znaleźć w razie potrzeby. po trzech dniach nie wychodzę z tego stanu. rzeczy porozrzucane wszędzie na podłodze w pokoju. prawie nie palę - ciągle śpię albo kaszlę. nie ma czasu na to żeby położyć się nogami do przodu. nawet nie chce mi się ruszać, a trzeba zapłacić rachunki. trzeba nawet się wybrać do pracy. trzeba wszystko i nic mnie do tego nie zmusi.
Olesia Apropos Opublikowano 5 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 mało w tym wiersza nie wiem co z tym fantem zrobić
Pancolek Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Moim skromnym zdaniem, warto by było zmienić: rzeczy porozrzucane wszędzie na podłodze w pokoju. jakoś bardziej poetycko ubrać, bo reszta naprawdę ciekawa. Oczywiście to Pancolkowe rady, a więc trzeba traktować z przymrużeniem oka :)) Pozdrawiam!
Olesia Apropos Opublikowano 5 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Pancolku, no jak dla mnie to oprócz przerzutni (i pauzy absolutnej;p ) nie ma tu nic więcej z poezji, ale tak jakoś. nie wychodzę z tego stanu. rzeczy porozrzucane wszędzie na podłodze w pokoju. prawie nie palę - ciągle śpię albo kaszlę. nie ma czasu na to - jeśli zmienię ten fragment, trzeba będzie zmienić resztę wersów, żeby przerzutnie nie przestały być sensowne (bo mam nadzieję, że choć troche są. są?) i będzie efekt domino ;p dziękuję, pozdrawiam
Niewierny Tomasz Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 No właśnie Olesiu, oparłaś wiersz na samych przerzutniach, a trochę męczy takie "skakanie" - wiem, bo sam tak kiedyś pisałem. A jak już się oprze wiersz o przerzutnie to trudno później cokolwiek zmieniać, wersyfikację itd. Więc jeśli chcesz by było bardziej poetycko to chyba trzeba napisać od nowa, odpuszczając sobie trochę tych przerzutni, wprowadzając jakiś ciekawszy opis (mniej potoczny), metafory, porównania itd. Oczywiście to nie jest złe, ale bywało lepiej u Ciebie. Pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 5 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, co trzeba robić, żeby było poetycko, serio;p no ale właśnie to miało być takie suche i w ogóle;) chciałam tylko się dowiedzieć, czy jest zupełnie do niczego - jeśli tak, to wywalę, bo zmieniać chyba już nie będę mnie to się on, ten wierszyk, w zasadzie nie bardzo podoba, a przynajmniej bardzo mieszane uczucia mam co do niego dziękuję Tomaszu za zajrzenie i kolejny głos w sprawie:) pozdrawiam
Niewierny Tomasz Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 wiem że wiesz zmylił mnie tylko ten wiersz;)
zak stanisława Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Olesiu, opisałaś sutuację, jaką każdy przechodzi, biernosć, apatia sięga każdego ale ubrac to w słowa poezji, to nie każdy jednak potrafi. WQiem że Ty potrafisz i za radą Tomasza wezmiesz sie do roboty, Apatia- precz!!!! uściski od Stanki
tadmi Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Wiersz o Leniu, Brzechwa napisał lepszy. Szkoda słów.
były__premier Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepsze to od tego w innym dziale;)
były__premier Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja czy tadmi?
Olesia Apropos Opublikowano 8 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja czy tadmi? tadmi ignoruje bo jakas lewa jest ty jesteś;p;p
Rekomendowane odpowiedzi