zak stanisława Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 sny czesane myślamipokochać mogła wczoraj żywopłot zakwitł jesienią weź mnie trzymaj do utraty zamarzenia wiatr nam skołysze (w) niekończące się druidowe sny trwam obok ogrody stały się posłaniem w niszy ciepłego zagłębienia patrzę na wszystko inaczej nad wiekiem pochylam się coraz bardziej łyso
Lena Achmatowicz Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 bardzo fajna pointa. bardzo tu bym trochę niedomówiła: trzymaj do utraty wiatr zamarzenia ukołysze w niekończące się druidowe sny -- próbuję jeszcze oswoić się z "zamarzenia" :) ps. no i tytuł. ! błyskotliwy
zak stanisława Opublikowano 3 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Lenko, miło że mogę liczyć.. .cmoook
Pancolek Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Mnie się podoba wsiyćko :) Kobieca, subtelna gra słowem :) Dla mnie uczta :) Pozdrawiam cieplutko Panią Stasię! ;)
IN Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 czytałam, podoba się wrócę wieczorkiem :) czemu druidowe? hej, :)))
zak stanisława Opublikowano 3 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja gorąco ściskam Pancolka...
zak stanisława Opublikowano 3 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ogrody stały się posłaniem jak myslisz? cmoook ogromniasty
zak stanisława Opublikowano 3 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 dzie wuszko, czyli pomięszanie z poplątaniem a te druidowe tak misie podobają.... a tytuł? treśc najpierw była inna ale jak zaczęłam poprawiać wyjszło, co wyjszło póki co niech odstoi, pozdrawiam cieplusio hej!
zak stanisława Opublikowano 3 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 marjanno ja , kłaniam się.
zak stanisława Opublikowano 3 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak, ty masz bigla, mnie uciekł już...he he ale się zgadzam ręce wyciagam po pomoc...
zak stanisława Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 nnno, dobra, zajrzuchny tera!!!!
HAYQ Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Twoje wiersze Stasiu coraz bardziej zachwycają. Tutaj szczególnie puenta jest dobra - połączenie pełnej świadomości z goryczą, ale i uśmiechem peelki, mającej pełny dystans do własnej oceny rzeczywistości. A poza tym - skromność. Bardzo mi się podoba, pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Ja z komentem pośpieszę chyba w "P" bo teraz nie nadążam:)))) Pozdrawiam ciepło i wrócę jeszcze:)))) EK
zak stanisława Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ, twoje komentarze zawsze trafią i po...budzą do działania, w pełni rozumiesz moją PELKĘ, cmoook
zak stanisława Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Ewuś dopiro jutro z weczera... kosy w nosy!!!!!
katttka Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 pokochać mogła wczoraj żywopłot zakwitł jesienią piękne słowa :) a cały wiersz jest rewelacyjny..nie do opisania mój zachwyt:)pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 5 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 katttko, miło cię znowu goscić... cmook
IN Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 druidów przestudiowałam rzetelnie ;) druidowe sny mogą mieć wiele znaczeń -podobają mi się teraz zastanawia mnie łysa na końcu hmm... ;) cmoook!
adam sosna Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 a toż Polska kultura jest piękna i mocna swymi granicami i centrum i jest cała dla druidów a mój ulubiony poeta (niejaki Sosna :)) napisał: Allach Jahwe Budda Bóg i tego się trzyma i nie puszcza druidowe sny - to dla mnie bajka i marzenie
zak stanisława Opublikowano 5 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. BRAWO SOSEN!!! dla mnie też i jescze domieszka magii. cmoook wielgaśny
Rekomendowane odpowiedzi