Piotr_Jasiński Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 przekroczył nie zdobył pozornie za wysokie by dosięgnąć nieba z ziemi zaniechał nie zapomniał wyraźnie jak obraz kliszy na ścianie co wieczór czekał nie pośpieszał obranego celu nie rozmyje nawet rwąca rzeka osiągnął nie oszalał dotknięcie różdżki podsyca wiatr w wąwozie powiedział nie skłamał wsteczności hamują lecz lawina prze obraną drogąwytrwa?
HAYQ Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Tytuł widzę zmieniony, ale poznaję... z W. Jasne, że wytrwa ;) + Pozdrawiam.
kaja-maja28 Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Jak są chęci i silne emocje,że się chce to do celu się dojdzie nawet wysokie progi temu nie przeszkodzą Pozdrawiam milutko
Nata_Kruk Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Piotrze, ciekawy pomysł na zapis poszczególnych strofek. Czy wytrwa..?...oby..;) pozdrawiam.
PannaBeata Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Z moim plusem na bank wytrwa. pozdrawiam Beata
Messalin_Nagietka Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 cele tak zimne że bez okna jeśli się przyjmie że to kropka świeci - nikt wie czego to zarzewie MN ps. Piotrze zbyt dużo odpowiedziałeś w swoim wierszu, a gdzie potknięcie?
Reni Her Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 czekał nie pośpieszał obranego celu nie rozmyje nawet rwąca rzeka Piotrze, ten fragment jest odpowiedzią, że wytrwa ;))))))))) pozdrawiam R.
IN Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 plusuję ++++ chociaż wolałam pierwotny zapis ps. wytrwa, wytrwa...;) :)))
zak stanisława Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 czekał nie pośpieszałobranego celu nie rozmyje nawet rwąca rzeka to mówi samo za siebie!!!! pozdrawiam ciepło ES
Ewa_Kos Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Z przyjemnością przeczytałam i znalazłam duzo dla siebie i jeszcze dodam, że wiersz z klimatem jak dla mnie:))) Pozdrawiam serdecznie i wierzę, że wytrwa:))) EK
tadmi Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Drażnią mnie katarynkowe powtórzenia czasowników. A gdyby Pan spróbował to zapisać wg takiego wzoru? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oby HAYQ, oby :))) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację Kaju. Najważniejsze to bardzo chcieć :))) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapis troszkę się zmieniał i efekt końcowy wyszedł taki. Cieszę się że się podoba. :))) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No jasne że na bank :))) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Potknięcie? Hmmm... Faktycznie, nieco zbyt dosłowny. Ale jak zwykle gdy do łepetyny wpadnie to już potem ciężko zmienić :)) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli tak twierdzisz to tak się na pewno stanie :))) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma innej możliwości po tylu podtrzymujących na duchu komentarzach. ;))))) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę że ten fragment ma powodzenie u kobiet :))) Dzięki i pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi bardzo że tak przypadł do gustu :))) Nie ma innego wyjscia musi wytrwać, tym bardziej że chce :))))) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi